Vreme čitanja: oko 1 min.

Uništio rivala za 33 sekunde, simulirao klanje, pa skinuo šorts: Šokantna proslava "Crne zveri" UFC-a

Vreme čitanja: oko 1 min.

Derik Luis je bio pod naletom adrenalina posle trijumfa nad Rožeriom de Limom

  • 0
Derik Luis Printskrin: Twitter.com@octagonobsessed

Jedan od najjačih MMA boraca, Derik Luis, koga zovu "Crna zver", vratio se na pobednički kolosek na UFC 291 u Solt Lejk Sitiju, gde je prekinuo seriju od tri vezana poraza i dominantno je slavio protiv Brazilca Markosa Rožerija de Lime.

Luisu je za trijumf bilo dovoljno svega 33 sekunde! Čim je krenuo signal za borbu, kolenom je pogodio rivala u glavu, koji je nakon toga pao na zemlju i već tada je bilo samo pitanje vremena koliko će izdžati pod naletom silovitih udaraca 120 kilograma čistih mišića i sirove snage Amerikanca iz Teksasa.

Luis se nadvio nad De Limom i zadavao je žestoke udarce, pa je sudija posle samo 33 sekunde borbe morao da prekine ovaj meč.

Koliko je Deriku Luisu značio trijumf moglo je da se vidi nakon što je sudija označio kraj. Imao je burnu proslavu. Prvo je udarao sebe u grudi, oponašajući gorile pred borbu, zatim je simulirao klanje, da bi na kraju šokirao sve kada je skinuo šorts i ostao samo u donjem vešu i nastavio da slavi tako.

Pogledajte i galeriju fotografija:

(Telegraf.rs)

Video: Dva pijana nasilnika napala MMA borca, a posle ovih batina su se otreznili u sekundi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA