≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tuga: Iznenada preminuo Brej Vajat (36) - razlog smrti nepoznat

Vreme čitanja: oko 1 min.

Niko se ovome nije nadao

  • 1
Brej Vajat, WWE Foto: Profimedia

Poznati kečer i dugogodišnji rvač organizacije "WWE", Vindem Rotunda, odnosno Brej Vajat, kako je bio poznatiji u svetu rvanja, preminuo je u svojoj 37. godini, objavljeno je putem organizacije u kojoj je član bio već 14 godina.

Vindem Rotunda (Brej Vajat) stigao je u WWE još davne 2009. godine, otkada je promenio i nekoliko karaktera, a važio je za jednog od najkreativnijih kečera u svetu WWE-a.

Nažalost, Vajat je prethodnih meseci bio izvan rvanja i organizacije, nakon što se borio sa zdravstvenim problemima, o kojima se i malo znalo u javnosti, pošto je sve održano u tajnosti. Pol Levesk (Triple H) je objavio putem društvene mreže "X" da će se u skorije vreme objaviti i detalji oko Vajatove smrti, te je izjavio i saučešće porodici.

Vajat je stigao u WWE 2009. godine, dok je 2014. došao do svog pravog potencijala, kada je svoj alijas Haski Haris promenio u Brej Vajat, nakon koga je ušao i u "Vajat familiju" sa Erikom Rouanom i Lukom Harperom.

Dugo su "terorisali" i bili trepet svima u WWE-u, dok je 2019. godine stvorio i alijas "zver", koji je bio jedan od najpoznatijih u čitavoj industriji.

Dobio je otkaz Brej Vajat tokom 2021. godine, potom se vratio ponovo u WWE, tada je bio "dobri momak Brej Vajat", ali su ga demoni prošlosti (Zver i Vajat familija) mučili, te je njegova priča bila još u razvoju.

Nažalost, ova priča nije imala srećan kraj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA