Vreme čitanja: oko 1 min.

MMA spektakl u Beogradu: Prvi "Beogradski pobednik" zadivio region

Vreme čitanja: oko 1 min.

Atmosferu su dodatno zagrejali naši rep izvođači Smoke Mardeljano i Paja Kratak, koji su zabavljali publiku svojom muzikom

  • 0
MMA turnir "Pobednik" Foto: MMA Savez Srbije

Juče je na Trgu republike u organizaciji Beogradskog MMA Saveza, prvi put pred spomenikom knezu Mihailu Obrenoviću, održan međunarodni turnir pod nazivom "Beogradski pobednik", koji je privukao pažnju više od 500 posetilaca.

Nakon napetog kvalifikacionog dana, održano je 12 finalnih borbi u svim uzrasnim kategorijama, uključujući pionire, kadete, juniore i seniore, kao i borce klase A i B.Veče je svečano otvoreno dodelom plaketa začetnicima ovog sporta u Srbiji i onima koji su neumorno radili na razvoju MMA kakvog danas poznajemo.

Tako su posebna priznanja pripala osnivaču i glavnom pokretaču MMA scene u Srbiji Aleksandru Radosavljeviću, nekadašnjem MMA borcu Draganu Tešanoviću, uredniku televizije Arena Fight Igoru Špadijeru, sudiji Dejanu Tešiću, nekadašnjem sekretaru Saveza i treneru Petru Tunguzu, bivšem MMA borcu (posthumno) Radošu Joksimoviću, treneru Stevanu Tuoviću i drugima.

Na turniru smo prvi put na velikoj sceni videli najmlađe borce, ali i osetili povratak velikih potencijala srpskog MMA, uključujući mladog Ognjena Mićovića, vicešampiona Evrope u MMA.

Među posetiocima na Trgu republike našli su se prijatelji MMA, cenjeni sportisti, sportski stručnjaci, predstavnici medija i drugi poznati gosti poput MMA borca Vaso Bakočevića, tekvondistkinje Milice Mandić, MMA borca Darka Stošića, kapitena boks reprezentacije Vladana Babića, direktora Arena Channels Group Nebojše Žugića i mnogih drugih.

Atmosferu su dodatno zagrejali naši rep izvođači Smoke Mardeljano i Paja Kratak, koji su zabavljali publiku svojom muzikom.

(Telegraf.rs)

Video: Sreten je jedini MMA trener za decu u Bajinoj Bašti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA