Vreme čitanja: oko 1 min.

Dana Vajt prozvao Megregora: "Teško je biti borac kada si po ceo dan na jahti"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glavni čovek najboljeg MMA takmičenja na svetu je imao komentar na stil života njegovog borca

  • 0
Dana Vajt Konor Megregor Foto: John Gurzinski / AFP / Profimedia

Nakon teške povrede noge koju je Konor Megregor doživeo protiv Dastina Porijea u julu 2021. godine, nijedan meč nije napravio.

Kao jedan od najvećih magneta za novac, to nije oduševilo vlasnika UFC-a Danu Vajta, koji nije oduševljen trenutnim stanjem.

- Jednom kada zaradite određeni novac, da bi ostali osoba kakva ste bili na početku, da budete gladni, radite naporno i budete posvećeni sportu - ili bilo kojoj veštini kojom se bavite - novac menja sve i Conor McGregor je zaradio takav novac - rekao je Dana Vajt.

Potom je dodao, kao da ga brani, ali realno ističući karakter borca.

- Glad i motivacija nisu isti, Sve što je Konor Megregor ikada sanjao i ono što nikada nije mogao ni da sanja, sada ima. Teško je biti na jahti ceo dan i onda reći "Oh, moram da se vratim u teretanu i ponovo počnem da se borim" - završio je Vajt.

Megregor je u 2021. godini zaradio oko 180 miliona dolara i od tog trenutka je počeo da živi potpuno drugačiji život, neretko je viđen pijan, u društvu nepoznatih i oskudno odevenih žena, kao i na raznim privatnih žurkama. Za sada ne deluje da ćemo ga uskoro gledati u oktagonu.

(Telegraf.rs)

Video: U Zaboku pored Zagreba, održano je merenje pred predstojeći FNC5, MMA spektakl

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA