Vreme čitanja: oko 2 min.

Portugalac Žoao Silva odbranio u Jagodini titulu profesionalnog prvaka sveta u kik-boksu, Konovalov ga izazvao

Vreme čitanja: oko 2 min.

Uzbudljivo veče je iza nas u Jagodini

  • 0
Jagodina, boks, Konovalov, Veljko Ražnatović Foto: TV Palma

U Hali sportova u Jagodini održano je veče kik boks i boksa, a centralni meč bio je za titulu profesionalnog prvaka sveta u kik boksu u disciplini lou kik, u kategoriji do 71,8 kg u kojoj je aktuelni šampion, Portugalac Žoao Silva, nakon žestokih pet rundi po tri minuta borbe uspeo da pobedi izazivača, člana KBK „Palmini tigrovi“ Dušana Radovića, na poene sa 2:1.

- Portugalac je zasluženo pobedio. Dušan Radović je dao sve od sebe, ali imao je već u prvoj rundi povredu desne noge i to ga je sprečilo da uzme svetsku profesionalnu titulu - rekao je posle meča osnivač Kik boks kluba „Palmini tigrovi“ i jedan od najvećih promotera kik boksa na svetu Dragan Marković Palma i zahvalio se publici na velikoj podršci.

Suznih očiju Dušan Radović je rekao da je već u prvoj rundi imao povredu desnog kolena, što ga je ozbiljno omelo u ovom meču i istakao da je bio siguran sebe, te da mu je žao što je, kako je rekao, razočarao one koji su verovali u njega. Marković je rekao da Radović nije razočarao i da se hrabro borio uprkos povredi i čestitao i Aleksandru Konovalovu na odličnoj borbi i pobedi. Zanimljivo je da je odmah posle meča Žoao SilvaDušan Radović, Aleksandar Konovalov izazvao Portugalca da za dva meseca u ovoj istoj hali sportova u Jagodini održe meč za titulu profesionalnog prvaka sveta na šta je Žoao Silva pristao.

- Nokautiraću ga do treće runde - rekao je Konovalov koji je u odličnom meču pobedio hrvatskog reprezentativca Antu Buzova.

Jagodina, boks, Konovalov, Veljko Ražnatović Foto: Jedinstvena Srbija

Veljko Ražnatović tri puta slavo Kolumbijca Mokseru na pod

U profesionalnom boksu, u kruzer kategoriji, Veljko Ražnatović je efektno ostvario svoju 15. pobedu u isto toliko mečeva i 12. nokautom. Ražnatović je tri puta slao na pod kolumbijca Edvina Moskeru nakon čega je meč prekinut.

Kik-bokser Danijel Memedovski pred punom Halom sportova u Jagodini zaprosio devojku

Nakon što je ostvario pobedu u profi kik boksu meču protiv reprezentativca Bosne i Hrercegovine Rijada Kasapovića od 3:0 na poene, član „Palminih tigrova“ Danijel Memedovski je pozvao svoju devojku Anđeliju Karać da uđe ring, potom izvadio prsten i zaprosio, nakon čega se čulo „DA“ iz gromoglasan aplauz.

Jagodina, boks, Konovalov, Veljko Ražnatović Foto: Jedinstvena Srbija

Aleksandar Antić otvorio sportsko veče u Jagodini

Borilački spektakl u Jagodini je zvanično otvorio direktor JP „Koridori“ Srbije, Aleksandar Antić, a prisutsvovalo je rukvodstvo Kik boks saveza Srbije na čelu sa predsednikom Duškom Basrakom, supervizor Svetske kik-boks federacije Srđan Bugarčić, ambadasor Palestine Mohamed Abdalah Namour, ambasador Konga Josef Mulamba Kalalu, savetnik ambasadora Ruske federedacije Mihail Generalov, kao i prvi savetnik ambasade Belorusije Vadim Mihajlov, narodni poslanici, privrednici i mnogobrojne zvanice iz sportskog, kulturnog i javnog života Jagodine i Srbije.

Održana su još dva kik boks meča. David Useinović iz KBK „Palminih tigrova“ je na poene sa 3:0 pobedio Aleksandra Milosavljevića iz ćuprijskog „Šećeranca“ i Nikola Nikolić iz KBK „Top tim“ Subotica je na poene sa 2:1 bio bolji do Pavla Milosavljevića iz „Palminih tigrova“.

(Telegraf.rs)

Video: Žestoki trening Željka i Veljka: Ražnatović sina uči tajnama boksa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA