≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

MMA organizacija FNC dolazi u Beograd: Svi čekaju da vide da li će se Vaso Bakočević osvetiti Hrvatu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očekuju nas uzbudljive borbe

  • 1
MMA Foto: MMA Savez Srbije

Beograd će 4. novembra kada će se FNC, u saradnji sa MMA Savezom Srbije predstaviti beogradskoj publici. Hala "Aleksandar Nikolić" postaće epicentar nesvakidašnjeg sportskog događaja koji zaljubljenike u borilačke sportove neće ostaviti ravnodušnim.

Meč za titulu biće borba između Sava "Hitmana" Lazića, već poznatog u svetu MMA, sa bogatim iskustvom i nezaboravnim borbama i mladog MMA borca Nikole Joksovića, dokazanim šampionom FNC organizacije. Borba za titulu donosi dodatnu napetost, a publika će biti svedok borbe između iskusnog šampiona i mladog aspiranta, definitivno jednog od najtalentovanijih MMA boraca sa ovih prostora.

Veliku pažnju privući će sigurno i dugo očekivani revanš, dve regionalne zvezde - Vaso Bakočevića i Franciska Baria Croate.

Osim ovih ključnih borbi koje su za sada poznate, fajt kard je prepun zvučnih imena iz sveta regionalnog i evropskog MMA. Jedan od trenutno najpopularnijih MMA boraca mlađe generacije, Marko Bojković već uveliko preti svom novom protivniku, Ivica Trušček hrvatski borac takođe je jedno od potencijalnih imena fajt karda, ali i mnogi drugi koji će biti deo spektakla i prirediti nezaboravne borbe i iskustvo za sve gledaoce.

Organizacija nas još drži u neizvesnosti što se tiče ostatka fajt karda, a posebno ženskog meča koji će sigurno privući pažnju publike, ali službeno saopštenje još uvek čekamo.

(Telegraf.rs / MMA Savez Srbije)

Video: Vaso Bakočević se pohvalio novim autom u svom voznom parku: "Nova mašnika Mercedes CLA200d AMG 2023"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki Luke

    29. septembar 2023 | 07:23

    Protivim se svakoj vrsti i propagiranju nasilja kroz Sport! Zabraniti ovaj nacin zabave pućanstva!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA