≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šampion ostaje šampion: Kanelo Alvarez prebio i Amerikanca, Šarlo nije izdržao teške batine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Alvarez je pokazao da je i dalje najbolji

  • 1
Kanelo Alvarez Žermel Šarlo Foto: Tanjug/AP

Neprikosnoveni šampion u super srednjoj kategoriji, Kanelo Alvarez, vratio se u ring kako bi odbranio svoje pojaseve protiv šampiona u super velter kategoriji protiv Džermela Šarla i u tom je u potpunosti uspeo. 

Borba je održana kao glavni događaj "Premier Boxing Champions" priredbe u T-Mobile Areni u Las Vegasu, a Meksikanac je još jednom slavio i pokazao da je pravi šampion.

Za sve one koji su pričali o padu forme kod Kanela Alvareza tokom njegove manje nego spektakularne pobede nad Džonom Rajderom u Meksiku 6. maja i očekivali da se to prenese na ovaj meč, to se nije desilo.

Alvarez je dominirao nad Šarlom i na kraju slavio odlukom sudija i zadržao svoje pojaseve.

Alvarez je postigao jedini nokdaun u borbi u sedmoj rundi kada je zadao razoran udarac Šarlu u glavu dok su se dvojica borila u neutralnom uglu ringa. Šarl se nije odmah srušio, ali dok je Alvarez tražio završni udarac, Šarl je pao na pod.

Kanelo Alvarez Žermel Šarlo Foto: Tanjug/AP

Tokom svih 12 rundi, svaki put kad je Šarl spustio gard, Alvarez je koristio priliku za napad. Takođe, Meksikanac je kontinuirano uspevao da zatvori ring i dovede Šarla tamo gde je želeo. Šarl jednostavno nije bio dovoljno agresivan i nije koristio malobrojne prilike da zaustavi Alvareza.

- Boks me učinio osobom kakva sam danas. Zato toliko volim boks. Volim ga do j**a - rekao je Alvarez posle meča i dodao:

- Ja sam najbolji. Ko je bolji? Nema nikog ko može da pobedi ovog Kanela - zaključio je on.

(Telegraf.rs)

Video: Amerikanac završio krvav posle tuče na konferenciji: Ponovo haos na konferenciji pred meč

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA