≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stošić ekskluzivno za Telegraf posle nokauta najavio pohod na pojas: "Moraš da imaš karakter pobednika"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Raspoložen je bio srpski "div"

  • 3

Video: Izjava Darka Stošića nakon brutalnog nokauta u prvoj rundi

Najbolji srpski "teškaš", Darko Stošić monstruoznim nokautom u prvoj rundi pobedio je Mihala Martineka, u okviru glavne borbe KSW-a 87, koji je održan u Češkoj, u Trinecu.

Srpska "zver", i najbolje rangirani borac u teškoj kategoriji, uspeo je da završi protivnika već u prvoj rundi, posle svega dva minuta i četiri sekunde, a nakon meča, ekskluzivno za Telegraf izneo je utiske posle velike pobede.

- Hvala vam još jednom što ste došli čak iz Beograda ovde, i što se ispratili sve, video sam da ste bili u toku. Šta da kažem, neko mora da pobedi, neko mora da izgubi... Drago mi je što sam ja taj koji je pobedio, i što sam ponovo završio meč, rekao bih spektakularnim nokautom. Mislim da će ovo biti nokaut večeri, i biću verovatno borac sa najviše bonusa za nokaut u KSW-u. Prestićiću ovom pobedom Kalidova po broju nokauta, koji je stvarno najveća legenda Poljske i KSW-a. Stvarno sam zadovoljan, i nije moglo bolje da se završi - počeo je Stošić.

Nije Darko previše oklevao, odmah je krenuo u napad, što se i isplatilo.

- Ako hoćeš da pobeđuješ i budeš dominantan, moraš da imaš taj karakter pobednika, da dominiraš u oktagonu i preuzmeš inicijativu, inače će drugi preuzeti, a to ne valja.

Cilj je potpuno jasan...

- Potvrdio sam stvarno to prvo mesto na rang listi, i mislim da mi ne preostaje ništa drugo nego da se borim za taj pojas, koji tako jako želim. Mislim da ću ga na kraju i uzeti.

Stošić je pobedu posvetio supruzi.

- Da, njoj sam posvetio, ona je moja najveća podrška, i uvek je uz mene - zaključio je Stošić posle borbe.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte izlazak Darka Stosića pre nego sto je "patosirao" Mihala Martineka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA