≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jedna od najlepših devojaka MMA sveta za Telegraf otkrila: "Stošić je borac kojeg zaista volim"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Imali su navijači zaista šta da vide, a za to su bile zaslužne i takozvane "ring devojke". Tri lepotice, mamile su uzdahe svih prisutnih, i svojom lepotom i oblinama dodatno ulepšale celokupni događaj

  • 1

Pravi spektakl viđen je prošle subote u češkom gradiću Trinecu, gde je održan prestižni "KSW 87", u organizaciji istoimene MMA promocije.

Jedna od najvećih evropskih promocija, ponovo je oduševila sve ljubitelje borilačkih sportova na Starom kontinentu. I sami borci, fenomenalnim izdanjima i nokautima pred punim tribinama "Verk Arene" poslali su u svet sliku za pamćenje, a posebno Darko Stošić, koji je "nokautom večeri" slavio u "main eventu" događaja protiv Mihala Martineka.

Imali su navijači zaista šta da vide, a za to su bile zaslužne i takozvane "ring devojke". Tri lepotice, mamile su uzdahe svih prisutnih, i svojom lepotom i oblinama dodatno ulepšale celokupni događaj.

Jedna od njih je i prelepa Kasija Motloh Kejsi, koja važi za jednu od najlepših devojaka u MMA svetu. Ona je ekskluzivno za Telegraf otkrila koliko je dugo u KSW-u, kao i ko su joj omiljeni borci.

- Zapravo, ja sam u KSV-u oko 5 godina, mislim. Dakle, oni su kao moja porodica. Osećam se kao da su moja porodica, tako da sam zaista bliska sa svima. Dakle, osećam se kao kod kuće. Sve je odlično i mnogo mi se sviđa - počela je Kasija.

Na pitanje da li voli da gleda borilačke sportove, pomalo nas je iznenadila odgovorom.

- Ne sve, ali imam neke borce koje, znaš... više volim.

Kada je reč o borcima, Kejsi ima poseban ukus.

- Zapravo, neki borci iz Poljske. Zaista mi se sviđaju Mariusz Pudzianovski, Marian Ziołkovski. Ali Darko Stošić je takođe, da, borac kojeg zaista volim. Dakle, ima mnogo više, ali da, ova tri mislim najviše.


Darko Stošić je spektakulartnim nokautom "patosirao" Martineka, ali je to promaklo Kasiji, koja je nokaut videla tek na usporenom snimku...

- To je bilo u prvoj rundi i pričala sam o interakciji sa drugaricom, tako da to nisam primetila. Ali da, zapravo sam ustala i otišla do ekrana. Htela sam da vidim šta se desilo. Pa da, ludo, ludo - zaključila je Kejsi.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte treninga Darka Stošića pred meč ksw 87

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA