Vreme čitanja: oko 3 min.

Nepobediva srpska kraljica MMA kaveza Marina Spasić spremna da u Pioniru pokori strašnu "Demonku"

Vreme čitanja: oko 3 min.

Svi ljubitelji MMA neka se spreme za spektakularne borbe u Beogradu i podrže posebno našu kraljicu Marinu Spasić

  • 1

Nekadašnja princeza ringa i najlepša sprska kik boskerka Marina Spasić uspešno gradi novu karijeru borca u MMA kavezu. Za sada nepodediva sa skorom 3-0-0 od čega dve pobede nokautom i jedna sudijskom odlukom nakon tri rudne protiv Indi Briar. Ovaj meč Marina će svakako pamtiti po žilavosti i snazi protivnice, da pored bukvalnog uništenog lica, ostane do kraja meča na nogama.

- Meni je taj meč stvarno bio pretežak, bez obzira što nisam primila toliku "štetu" koliko sam zadavala, ali u kavezu tri runde je baš mnogo. Bio je taj momenat u prvoj rundi kada sam je uhavtila za nogu kada je pala, kada sam krenula da je završim i tada me je privukla. To je bio trenutak kada sam jurila nokaut. Posle toga sam želela da nokaut sponatano dođe, jer uvek i sponatno dolazi, međutim nije se desio. Ona prima mnogo udaraca, ja nisam bacala mnogo nogu, zbog kolena, hvatala je noge i išla je napred. Očekivala sam da će doći nokaut u prve dve runde ali jednostavno nije naišao. Kada smo ušle u treću rundu više nisam htela da ga jurim, već sam želela samo da je pobedim i to je to", istakla je Marina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Marina Spasić (@maki_beki)

Sada je na redu najozbiljni izazov za Marinu u njenoj MMA karijeri. Meč u Beogradu 4. novermbra u Hali "Aleksandar Nikolić" protiv iskusne Samin “Demon” Kamal Beik (6-4-0).

- Ona je iskusan borac i za sada najveći "zalogaj" za mene u MMA karijeri. Mnogo mi je drago što ću imati priliku da se isprobam sa borcem u poztivnom skoru, iskusnijim, koji je dugo u MMA. Dobra je i praterašica, mislim da ima ljubičasti ili braon pojas, tako da mislim da pobedom nad njom mogu da odskočim dosta lestvica gore. Velika mi je motivacija, spremna sam, radimo sve da budem maksimalno spremna u tom trenutku u ringu i kao uvek idemo na pobedu pa vudećemo tog 4. novembra - rekla je Marina.

Za ovaj meč prvi put u karijirei skidaće kilažu za šta kaže da joj neće biti problom jer za sada sve ide po planu i nema nekih većih poteškoća. Domaća publika joj svakako godi ali i donosi veću dozu odgovornosti nego kada je radi meče van granica Srbije.

- Za mene je trema pozitvna stvar, ko ume da je kanališe, ja je volim jer daje toliki fokus. Meni je prelep osećaj, ne znam da li sam to ikada rekla, to je razlog zbog koga se borim, taj trenutak kada ulaziš u ring, samo vidiš taj ring i ništa ti više nije bitno. To je nešto neverovatno. Ništa ti nije bitno u životu. Iako, naravno bitna ti je i porodica i zdravlje, ali u tom trenutku ti ništa nije bitno. Bitno ti je samo tih 15 minuta u ringu, to da pobediš, da ti pokažeš na čemu si radio sve to vreme. Svaki put se naježim kada pričam o tome i taj trenutak to meni daje motivaciju za borbu. Taj trenutak ulaska u ring, kada na ovom svetu više ništa nije važno već ti i taj trenutak - naglasila je Marina.

Trenutno je na 14 najblja žena MMA borac u Evropi od 91 jedne žene a pobedom u Pioniru ozbiljno bi zapretila ulasku u top 10.

- Dođite da napunimo Pionir. Zanči podrška mnogo. Na kraju krajeva, nama borcima što imamo veću podršku veća je i motivacija, tako da dođite da pobedimo zajedno - zaključila je Marina.

Vidimo se u hali "Aleksadar Nikolić" 4.novembra da podržimo i navijamo za naše borce.

(Telegraf.rs)

Video: Jasno vam je ko je "poljubio" patos: Srpska kraljica MMA kaveza ščepala urednika kulture

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA