Vreme čitanja: oko 1 min.

"Psihopat" pobegao iz ludnice: "Hrvat" krenuo na revanš, brutalna najava borbe u Beogradu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Možda i najbolja video najava MMA meča u Beogradu. Revanš koji se dugu čekao i to pred publikom u Beogradu

  • 1
Vaso Bakočević Printskrin: Instagram.com/vaso_psycho

Borba koju je Srbija dugo čekala, ali šire naših granica, kada su u pitanju mečevi Vasa Bakočevića svakako je revanš protiv njegovog ljutog protivnika Francisca Albano Baria poznatijeg kao "Croata Barrio".

Meč je zakazan za 4. novembar u hali "Aleksandar Nikolić" (Pionir), a kao najava meča snimljen je odličan kratki film koji vrhunski opisuje spektakl FNC organizacije koji se sprema u Beogradu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Fight Nation Championship (@fnc_mma)

Da podestimo, prvi meč Bakočevića i "Croata" bio je u Šibeniku 2021. godine kao najveći reginalni derbi kada je Vasi pukla noga na samom početku borbe, pa meč sam po sebi nije imao šta da se pruži sem lavovske borbe "Psihopata" da se ne preda. "Croata" je više puta isticao i potecirao tu pobedu, ali publika je nije priznala iako se dugo pričalo o ovom meču.

Upravo zbog velike "prašine" koja se podigla oko ove borbe zakazan je revaš i to u Beogradu. Sigurni smo da nas očekuje vrela noć u kavezu 4. novembra FNC 13, a do tada pratite Telegraf Sport i naš fight club jer mislim da znamo gde se Vaso krije, pa očekujte ekskluzivne materijale sa Bakočevićem pred revaš godine za našeg borca.

Svi u Pionir 04. novembra da podržimo naše borce.

(Telegraf.rs)

Video: Bakočević o meču sa slomljenom šakom: Išao sam glavom kroz zid, takav mi je "majnd set"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    31. oktobar 2023 | 15:40

    Vasa "vreca za udaranje" Bakocevic ce da priredi spektakl ?! Dajte ljudi molim vas lik ima vise poraza nego pobeda. Prebice glavom pesnicu ovom liku kao i svim prethodnim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA