≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Varnice" na merenju pred FNC 13, Vaso poručio "Kroati": "Beži gde te noge nose..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očekuje nas pravi spektakl

  • 0

Sve oči regionalnog MMA sveta, u subotu će biti uperene u Beograd, i halu "Aleksandar Nikolić", gde će biti održan pravi borilački spektakl u organizaciji FNC promocije, pod imenom "FNC 13". Tim povodom, održano je i zvanično merenje pred beogradskom publikom.

Očekuje nas nekoliko veoma zanimljivih borbi, a svakako da su najveću pažnju privukli Vaso "Psiho" Bakočević i Francisko "Bario" Kroata, koji će "odraditi revanš meč. Pale su teške reči, mnogo prozivki, i među dvojicom boraca vlada velika netrpeljivost. To se još jednom potvrdilo i na zvaničnom merenju, dan pre borbe, a Vaso je imao samo jednu poruku za svog protivnika: "Beži gde te noge nose...".

Ipak, neće to biti glavna borba večeri, s obzirom na to da se u "veltervejt" kategoriji, za šampionski pojas bore aktuelni prvak Nikola Joksović i dosta iskusniji izazivač Savo "Hitmen" Lazić.

Takođe, meč koji je izazvao velike tenzije i prozivke jeste i okršaj jedne od najvećih regionalnih MMA zvezda, Marka Bojkovića, i iskusnog Brazilca Lukasa Anianisa. Njih dvojica su već neko breme u sokubo, kao i članovi njihovih timova, a Bojković je poručio da "će se osvetiti".

Mnogo toga je viđeno na zvaničnom merenju, borci su se poslednji put pred ulazak u kavez sreli "oči u oči", a kako je sve to izgledalo pogledajte u snimku u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA