≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Kroata" udavio Bakočevića i drugi put slavio protiv "Psiha"!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije mogao Vaso da dođe do trijumfa

  • 6

Argentinsko - hrvatski borac Francisko "Kroata" Bario slavio je u revanš meču protiv Vasa "Psiha" Bakočevića gušenjem u drugoj rundi.

Dosta direktno je Bakočević krenuo u meč, ali je "Kroata" konstantno pokušavao da ga uhvati u klinč, i pokuša obaranje. Kada god bi se razdvojili, Bakočević bi "bacio" nekoliko ozbiljnih udaraca.

Uspeo je Bario u jednom navratu i da ga obori u parter, ali je Bakočević ipak uspeo da se digne, a potom i zada dva, tri ozbiljna udarca. Ipak, i nakon toga, Kroata je samo gledao kako da ga uhvati u klinč.

Već na startu druge runde, viđena je potpuno drugačija priča. Bakočević je "dominirao" u stend-apu od prvog minuta, i nakon samo nekoliko pokušaja, uspeo je razornim udarcem u bradu da obori "Kroatu".

Ipak, brzo se pridigao argentinsko-hrvatski borac. U nastavku je Bario ponovo hvatao "Psiha" u klinč. Dobio je Bakočević i minus poen, zbog udaranja ispod pojasa, a nakon toga je i Bario uspeo da ga obori u parter. I baš nakon toga, Kroata je uzeo leđa Bakočevića, i gušenjem ga primorao da preda meč.

(Telegraf.rs)

Video: Brutalan nokaut Marka Bojkovića protiv Brazilca na FNC-u

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA