≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Kroata" nakon gušenja Bakočevića: "Prljavi udarci, još me jednom ugrizao, a ne može ni tako pobediti"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Panći je uspeo da ostvari pobedu u drugom susretu ova dva borca

  • 0

Novi FNC je napravio brojna uzbuđenja i dao dosta lepih borbi, ali ono što se najviše čekalo je susret Vase Bakočevića i Franciska Kroata Barija, poznatog i kao Panći.

Taj meč je završen u korist hrvatsko - argentinskog borca, osvajača brojnih odličja sa Argentinom u grčko-rimskom stilu. Meč je gotov u drugoj rundi gušenjem, a Kroata je nakon meča dao svoje viđenje situacije.

- Imao sam jako nezgodan meč, četiri puta smo se udarili glava o glavu i u ja** me dvadeset puta udario. Ja sam ćutao, znao sam da meč ide na moju stranu i to je to. Mogu biti uz kavez i tući ga i sada sam dokazao da sam bolji. On može biti ljut koliko god hoće, ali ako budu hteli da plate može i triologija - počeo je Kroata.

Nije zadovoljan time što se igralo prljavo, ali ističe zašto triologija dolazi u obzir.

- A četiri puta glava o glavu i dvadeset puta udara u ja**. Još me ugrizao jednom... Ma dobro, ne može on mene pobediti ni tako. Ja sam za triologiju uvek. Treba hraniti porodicu - objasnio je Panći.

Istakao je šta mu je najbitnije, a tvrdi da bi mnogi podlegli tom pritisku koji je on doživeo.

- Pa oni znaju šta hoće, to je tako uvek, prvo sam bio loš, ali pobedio sam to je najbitnije. Odradio sam svoj posao, a evo niko u regionu nije osetio takvu tenziju kao ja. Ne znam ja ko bi došao tu i borio se, ja sam jedini borac koji je upkos takvim tenzijama pokazao da može da pobedi - dodaje Bario.

Našalio se na račun udarca koji je dobio u jednom momentu.

- Imao sam Vasilija na vratu, u prvoj rundi je bilo gušenja, ali sam onda u drugoj uhvatio i nisam puštao. Primio sam jedan udarac, ali imam bosansku glavu, kako kažu ovde. Moja je argentinska i puno je tvrđa - zaključio je dželat Vase Bakočevića.

(Telegraf.rs)

Video: Bojković pokazuje vernost posle pobede: "Moje srce pripada samo FNC organizaciji!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA