Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal u Sarajevu: Dva boksera se potukla u zgradi opštine, jedan završio u Urgentnom, drugi u policiji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iron Puki tvrdi da je napadnut sa leđa

  • 2

Skandal neviđenih razmera dogodio se u ponedeljak u zgradi opštine Centar u Sarajevu gde je došlo do fizičkog obračuna bivšeg i sadašnjeg boksera!

Kako javljaju bosanskohercegovački mediji, Adnan Redžović je uhapšen nakon fizičkog napada na Edina Puhala poznatijeg kao Iron Puki. Najbolji bokser BiH je završio u Urgentnom centru gde su mu konstatovane teške telesne povrede.

Policijska uprava Centar je obaveštena o incidentu ubrzo nakon što se on dogodio, međutim Redžović je za Klix.ba demantovao da je došlo do sukoba.

On je potom ipak uhapšen zbog narušavanja javnog reda i mira i nanošenja teških telesnih povrede. Neposredno pre hapšenja Iron Puki se obratio medijima.

- Stigao sam na potpisivanje ugovora kojim se novčano nagrađuju uspešni sportisti. Nakon toga sam krenuo da napustim zgradu Opštine Centar i tada sam u holu prošao pored Redžovića. On me je tada udario kukavički s leđa i nanio mi teške telesne povrede. Pao sam na pod, a onda je on pobegao - izjavio je Puhalo.

Redžović i Puhalo nisu u najboljim odnosima pošto je bivši bokser preko društvenih mreža vrlo često kritikovao i osporavao veštine popularnog Iron Pukija.

(Telegraf.rs)

Video: Francisko "Kroata" zadavio Vasa Bakočevića: Borac ostao bez velike pobede

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andrej

    14. novembar 2023 | 08:49

    Opstina centar je kriminalna organizacija koja ucestvuje u nelegalnim radnjama odobravanja promene projektne dokumentacije i za tu uslugu pojedinci uzimaju novac. Tako moj poslovni prostor vise ne postoji i ako sam sve unapred platio.

  • mima

    14. novembar 2023 | 09:43

    Možda je to bio malo žešći trening pred nastup ??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA