≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejna Vajt postio 86 sati, pa pokazao slike svog tela i ostavio svetsku javnost bez teksta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čovek koji može sve...

  • 2
Dejna Vajt Foto: Printscreen/Twitter

Deluje da nema onoga što Dejna Vajt ne može da uradi, uspeo je ni iz čega da napravi apsolutno najveću borilačku organizaciju u poznatoj istoriji.

Sada je Vajt pokazao svoje slike, kako izgleda nakon samo 86 sati na vodi, pa ističe koliko mu je dijeta prijala i pozitivno uticala na njega.

- Postio sam 86 sati na vodi i osećam se neverovatno! Očigledno nisam doktor, ali stručnjaci su mi rekli da gladovanje na vodi može pomoći da se značajno smanji rizik od raka, Alchajmera i gomile drugih zdravstvenih problema. Osećam se kao supeheroj, osećam se neverovatno i želim da vam kažem kako sam to uradio - izjavio je Dejna Vajt.

Otkrio je kako je svoj post započeo 11. novembra po završetku UFC-a 295, a da je isti završio 15. novembra. On trenutno ima 54 godine i istakao je kako ovakav post može pomoći ljudima da za više od 70 posto šansi izbegne brojne smrtonosne bolesti, kao i Alchajmerovu.

(Telegraf.rs)

Video: Sledeći je Habib: Sprema se novi istorijski okršaj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA