Vreme čitanja: oko 1 min.

Medić spreman za novi spektakl: "Cilj je da ga "završim", da mu poželim lepu dobrodošlicu u UFC"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kao zamena je uskočio Kirgistanac Miktibek Orolbai, za kojeg mnogi kažu da je i teži protivnik od Parsonsa

  • 0
Uroš Medić, Metju Semelsberger, UFC 291 Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Srpski MMA borac Uroš Medić će se u noći između subote i nedelje boriti na događaju "UFC Vegas 82", u organizaciji najpopularnije svetske MMA promocije.

Prvobitno je bilo planirano da se protiv Medića bori Džoni Parsons, ali se on povukao nekoliko dana pred meč.

Kao zamena je uskočio Kirgistanac Miktibek Orolbai, za kojeg mnogi kažu da je i teži protivnik od Parsonsa.

- Iskreno, ne znam šta se dogodilo sa Parsonsom – niko mi ništa ne govori. Ne znam šta se tu izdešavalo. Nisu mi spomenuli ni zašto, ni kako, samo su mi rekli da je otkazao i to dan pre nego što je trebalo da doletim u Las Vegas. Javili su mi u ponoć između ponedeljka i utorka da su mi našli novog protivnika, iz Kirgistana - rekao je Medić u razgovoru za Sport Klub.

Ipak, to nije previše promenilo njegove planove.

- To je normalno, nisam se previše uzbudio oko toga. Čak sam i razgovarao sa jednim drugarom o tome neposredno pre nego što se sve desilo. Rekao sam mu da se spremam za borbu razmišljajući da se moj rival možda čak ni ne pojavi. Eto, tako se i desilo. O Orolbaiju ne znam mnogo – samo ovo što sam stigao da pogledam na internetu. U pitanju je ‘grepler’, dobar rvač i mislim da je malo manji od mene. Pretpostavljam da će se u budućnosti boriti u kategoriji ispod – do 70 kilograma. Na nekima je bio čak i lakši od toga.

Samopouzdanja mu ne manjka.

- Imam samopouzdanje, naravno – to nikada nije bio problem za mene. Moj cilj je sada da ‘završim’ i ovog rivala i nastavim put ka top 15 izazivača u ovoj diviziji. Pripreme su protekle dobro i uzbuđen sam. Idemo u akciju, da borcu iz Kirgistana damo lepu dobrodošlicu u UFC - zaključio je Medić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA