Vreme čitanja: oko 1 min.

Majk Tajson pokazivao "albanskog orla"

Vreme čitanja: oko 1 min.

I to tokom TV prenosa boks meča

  • 13
Majk Tajson Printskrin: Youtube/La_TvShqip

Legenedarni američki bosker Majk Tajson nedavno je privukao pažnju javosti, jer je pored ringa pokazivao "albanskog orla" u TV kamere!

Tajson je bio gost u Uzbekistanu, na meču između albansko-američkog boskera Ermaja Hadribeaja i Karlosa Moline, i očigledno je bio srećan zbpg pobede momka kog zovu "albanski snajper."

Hadribeaj je svojevremeno bio MMA borac i u boks je ušao 2019. godine. Ima trenutno skor od 16 poeba i jednog remija, a očigledno je da uživa i simpatije Tajsona.

Inače, pokazivanje "albanskog orla" vezuje se za simbol "Velike Albanije", mada preovladavaju mišljenja koja kažu da se neko na taj način samo izjašnjava kao Albanac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    24. novembar 2023 | 09:20

    То није албански орао него СРБСКИ још из доба Немањића! албанија је настала 1912. године и од тада немају ни историју, ни традицију ни ништа, само својатају туђе! 🇷🇸☦️🦅

  • Istorija je majka...

    24. novembar 2023 | 11:46

    Šta god bi Albanci želeli da pokažu sa tim znakom to zapravo predstavlja samo njihovu krizu identiteta. Pošto nemaju svoje oni moraju da otimaju od Nemanjića. Otimaju crkve, manastire, Skenderbega..., pa eto i tog dvoglavog orla. Baš preteraše.

  • Boža zemunac

    24. novembar 2023 | 10:29

    Tajson, legendarni ološ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA