≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svečano otvoreno osmo izdanje Lazarevog megdana u Trsteniku: Mađarska protiv Srbije, ko će odneti pobedu?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očekuje nas ukupno dvanaest duela

  • 0
Konferencija, obaranje ruke Foto: Telegraf.rs

Ove subote Hala sportova u Trsteniku će ugostiti osmi po redu LAZAREV MEGDAN - ARMFIGHT i specijalne goste iz Mađarske.

Upravo će reprezentativci našeg severnog suseda u obaranju ruke biti rivali Srbije u okviru takozvanih supermečeva. Očekuje nas ukupno dvanaest duela u različitim kategorijama, a tim povodom održana je konferencija za medije veče uoči takmičenja.

Predsednik Saveza Srbije za obaranje ruke Nenad Smiljković se obratio prisutnima i poželeo sreću našim i gostujućim obaračima.

- Dobro došli na pres konferenciju LAZAREV MEGDAN - ARMFIGHT Trstenik 2023. Zahvalio bih se pre svega gospodinu Atili, predsedniku Mađarske federacije. Želim da poželim Mađarskoj prijateljsku dobrodošlicu i nadam se da ćete imati lepo vreme u Vrnjačkoj banji i Srbiji. Takođe bih vam poželeo sreću sutra na takmičenju i neka bolji pobedi. Zahvalio bih se i mom srpskom timu, svim mojim takmičarima, koji su trenirali, koji su došli, nadam se da ćemo sutra pobediti Mađarsku - rekao je Smiljković.

Nakon njegovog obraćanja usledilo je merenje i pozdrav svih takmičara koji će voditi borbu međusobno. Telegraf se nalazi na licu mesta i ispratiće ovaj prestižni događaj.

(Telegraf.rs)

Video: Bacio sam mu rukavicu u lice: Obarao sam ruke sa šampionom Srbije, šta mislite koliko sam izdržao?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA