≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Plavokosa bomba" u donjem vešu izašla na merenje, šokirala sve, pa dobila teške batine i izgubila titulu

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jošida je sve iznenadila pobedom

  • 0
Ebanie Bridges i Miyo Yoshida Foto: Tanjug/AP

Vladavina Ebanie Bridžis kao svetskog šampiona u bantam kategoriji po IBF-u završena je nakon 21 meseca, pošto je Australijska bokserka poražena jednoglasnom odlukom protiv Mijo Jošide u subotu.

Bridžis je od samog početka bila potpuno poražena a od strane svoje japanske protivnice. Jošida (17-4, 0 nokauta) pobedila je jednoglasnom odlukom sudija, sa rezultatom borbe 99-91, 99-91 i 97-93 u njenu korist. Bridžis (9-2, 4 nokauta) ušla je u ring kao veliki favorit, ali je izgledala kao da se muči protiv stila Jošide.

Australijanka, poznata kao "Plavokosa Bombarderka" prvobitno je trebalo da boksuje protiv sunarodnice Avril Mati, koja se povukla u poslednjem trenutku zbog povrede. Jošida - koja je uglavnom MMA borac - uskočila je u poslednjem trenutku i šokirala bokserski svet posle impresivnog nastupa protiv Bridžis.

Pogledajte neke od detalja sa meča:

Zanimljivo, Bridžis, sada već bivša svetska šampionka u bantam kategoriji , i pre ovog duela se pridržavala svoje prakse merenja težine u donjem rublju.

Popularna "Plavokosa Bombarderka" ponovo je šokirala sve u hali ponašanjem i oblačenjem, ali sve ot nije uspela da ponovi u ringu, bar ne u svoju korist, jer je Japanka ukrala šou svojom pobedom.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA