Vreme čitanja: oko 2 min.

Od striptizete do zvezde UFC-a: Najpoznatija "ring devojka" odlazi u penziju posle 16 godina

S. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ova 36-godišnja devojka, bila je u organizaciji Dejne Vajta od 2007. godine

  • 1
Britni Palmer Foto: Profimedia

Legendarna ring devojka UFC-a, Britni Palmer, najavila je svoje povlačenje nakon 16 godina provedenih u najjačoj svetskoj MMA promociji.

Ova 36-godišnja devojka, bila je u organizaciji Dejne Vajta od 2007. godine, i važila je za jedno od naistaknutijih UFC lica, pogotovo od kada je poznata promocija doživela ekspanziju.

Palmerova je inače u četvrtak primila laskavu nagradu za "najbolju ring devojku", kada je i otkrila da je odlučila da se povuče.

- Nema boljeg vremena da to kažem. Posle 16 godina u UFC-u, odlučila sam da se povučem. Ovaj vikend će biti moj poslednji događaj, i apsolutno sam zahvalna na ovom nezaboravnom iskustvu. Proputovala sam svet, upoznala neke neverovatne ljude, kao i doživotne prijatelje. Zauvek ću ceniti sećanja iz UFC-a, i jako sam uzbuđena zbog budućnosti - rekla je Palmerova.

Inače, Britni iza sebe ima neverovatnu životnu priču. Kao mlada se preselila u Las Vegas, a s obzirom na njen atraktivan izgled, brzo se snašla. Radila je kao striptizeta, a uz to, plesala je u određenim predstavama.

Britni Palmer Printscreen/INSTAGRAM/BRITTNEYPALMER

Ipak, brzo je Britni postača član WEC-a (World Extreme Cagefighting), organizacije u kojoj su n ekada bili i legendarni Hoze Aldo i Donald Seron. A onda, 2006. godina, došao je detalj koji joj je zauvek promenio život. UFC je odlučio da kupi WEC, te je atraktivna Amerikanka završila u najpopularnijoj svetskoj MMA promociji.

U međuvremenu, Palmerova se bacila i u svet modelinga, te se slikala i za Plejboj magazin. Pre osam godina, odnosno 2015. godine, Britni je doživela traume, s obzirom na to da ju je bivši suprug, Aron Zalevski, koji je bio vrlo ljubomoran napao. Ipak, Britni je uspela da pobegne, te ga je ubrzo prijavila policiji.


Mnogi poznati ljudi u MMA svetu, već su se "oprostili" od Britni, a među njima je i proslavljeni Džon Džons.

- Britni nije bila samo neverovatan ambasador UFC-a, već i neverovatna žena u ovoj industriji uopšte - napisao je Džons.

Mnogi sa nestrpljenjem čekaju da vide koji će biti njen prvi korak posle UFC-a, a s obzirom na to da ima preko milion pratilaca na Instagramu, verovatno će lako naći novu zanimaciju.

U galeriji ispod možete videti zašto je Britni važila za najatraktivniju devojku u svetu MMA.

(Telegraf.rs)

Video: One borbama u kavezu daju posebnu čar: Najlepše ring girls na KSW-u 87, nokautiraju izgledom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA