Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakav život MMA šampiona: Oženjen Plejboj zečicom, drži lavove, ajkule i krokodile kod kuće

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Želi da kupi i slona

  • 3
Lela Ceterova Foto: Instagram/lela_ceterova_official

MMA zvezda Karlos Vemola je možda životinja u kavezu, ali kod kuće nije "kralj džungle" s obzirom na to kakve kućne ljubimce drži!

Čovek koji je svojevremeno zabeležio šest mečeva u UFC-u, trenutno je šampion "Oktagon MMA" u poluteškoj kategoriji, dok kod kuće ima egzotične ljubimce, uključujući lavice, tigrove, krokodile i bebe ajkule.

Najpre je kupio lava, zatim i belog tigra.

- Prvog sam spasio. I odatle je krenulo, jer se lavovi mnogo razmnožavaju. Nema mnogo mesta za lavove, pa je došla u moju kuću. Obezbedio sam joj dom i nabavio joj malog drugara da se uveri da neće biti usamljena. Onda sam video Majka Tajsona, sa belim tigrom. Pa sam pomislio, "I ja želim da imam belog tigra", i nabavio sam belog tigra.

Veomla je oženjen Slovakinjom Lelom, bivšom Plejboj zečicom, u vezi su od 2017. godine i u braku od 2022. Imaju ćerkicu, dok je MMA borac otac ukupno četvoro dece. Pored lavova, ima i krokodile.

- Ne pitajte me kako sam dobio krokodile jer je to bilo ludo. Kada sam bio dete, nisam mogao da imam životinje. Moji roditelji su bili strogi, a ja nisam mogla ni da imam hrčka. Pa kad sam odrastao, pomislio sam: "Kada sam biio mlad, nisam mogao da ga imam, ali sada mogu. Jednom sam bio sa bivšim partnerom i sinom u zoološkom vrtu i moj sin je video krokodila. Rekao je: "Tata, možemo li da uzmemo krokodila? Ako moj sin želi krokodila, imaće krokodila. I u roku od dve nedelje, imao sam krokodila od četiri metra u mojoj dnevnoj sobi.

Vemola takođe ima bebe ajkula u svojoj dnevnoj sobi, ali još nije završio kada je u pitanju završetak svog domaćeg zoološkog vrta.

- Imam sve velike životinje, tako da bi sledeći korak možda morao da bude slon.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA