Vreme čitanja: oko 1 min.

Potvrđen bokserski spektakl: Džošua će udariti na Enganua, ništa od borbe Britanca i Hrvata

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Filip Hrgović će morati malo da sačeka

  • 1
Entoni Džošua Foto: Tanjug/AP

Sprema nam se pravi bokserski spektakl. Britanac, Entoni Džošua uspeo je da ugovori meč sa bivšim prvakom u UFC-u, Frencisom Enganuom, što će biti prava poslastica za sve. 

MMA insajder, Arijel Helvani naveo je da će se Džošua boriti protiv Enganua koji je najbolji u teškoj kategoriji i koji je nedavno odradio jako dobar meč sa Fjurijem.

U međuvremenu je Enganu napustio najveću svetsku MMA organizaciju nezadovoljan uslovima, a verovao je da na drugom mestu može da zaradi bolji novac, naročito u bokus. Pošto je pobedio Fjurija, to se pokazalo kao ispravna odluka.

Njihov okršaj tako treba očekivati početkom marta meseca.

Time će hrvatski bokser, Filip Hrgović morati malo da sačeka na borbu sa Entonijem Džošuom, ali Britanac nikako ne može da ga preskoči ako hoće da bude svetski prvak.

Ukoliko Britanac odustane, Hrgović će se boriti protiv sledećeg na listi, sve dok neko ne pristane na borbu. U opticaju su imena poput Džozefa Parkera, Džareda Endersona i Frenka Sančeza.

(Telegraf.rs)

Video: Žestoki trening Željka i Veljka: Ražnatović sina uči tajnama boksa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kum Žoržo

    6. januar 2024 | 21:40

    Da ali Nganou nije pobedio Fjurija. Da je bio blizu, bio je, da je mozda trebalo da pobedi, mozda je trebalo ali je na kraju izgubio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA