≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Konor Mekgregor odlučio da reši veliki problem sa beskućnicima: Gradi preko 1000 kuća

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osetio je da mora da pomogne svom narodu

  • 2
Conor McGregor, Konor Mekgregor Foto: Profimedia/Brian Lawless / PA Images

Irska se trenutno nalazi u velikoj krizi sa brojem beskućnika, a poznati MMA borac Konor Mekgregor je odlučio da se aktivira po tom pitanju i pomogne na svoj način.

Naime, u Ostrvskoj zemlji ovaj problem je dostigao rekordne cifre nakon što je objavljeno da postoji preko 13.500 beskućnika, od kojih je preko 4.000 dece, a ono što je još više zabrinjavajuće je da je dosta te dece bez doma duži vremenski period.

Mekgregor je na svom "X" nalogu objavio da je ušao u koštac sa ovim problemom tako što će da izgradi preko 1.000 domova.

- Delim izveštaj sa vama. Trenutno sam na blizu 1000 kuća u izgradnji, spremnih za gradnju ili već završenih širom Irske. Sve to za socijalno stanovanje, uprkos nekim izveštajima (nisam iznenađen) nedavno sam završio stambeno naselje od 21 kuće u koje su porodice smeštene i smeštene neposredno pre Božića! - počeo je Mekgregor i nastavio sa porukom za ostale koji imaju dosta novca - Nastaviću sa ovim pohodom! Više lokacija, više posla, više porodica smeštenih. Uradite svoj deo! Stavi novac gde ti usta jedu! Nemojte samo pričati. Delajte. McGregor konstruktor Irske.

Irski borac je i ranije imao veliki broj akcija, ali deluje da je ovo najveća do sada, a mnogi njegovi zemljaci smatraju kako on pokušava da sa se nametne i u političkim vodama, pa ga neretko sapliću na svakom koraku.

(Telegraf.rs)

Video: Voli ih kao svoju decu: Pogledajte vozni park Konora Megregora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA