≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Darko Stošić ostaje u KSW-u! Poznat termin nove borbe, da li je ovo prilika za brutalnu osvetu?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski teškaš potpisao je novi ugovor sa pomenutom organizacijom na više borbi, što je potvrdio i njegov menadžer, Dražen Forgač

  • 0
Darko Stošić  Michal Martínek Foto: KSW

Najbolji srpski MMA borac u teškoj kategoriji, Darko Stošić i u narednom periodu boriće se u okviru najjače evropske promocije - KSW!

Srpski teškaš potpisao je novi ugovor sa pomenutom organizacijom na više borbi, što je potvrdio i njegov menadžer, Dražen Forgač.

Takođe, poznat je i termin Stošićeve naredne borbe, a ona će biti održana u okviru događaja "KSW Epic" u Poljskoj, u Gljivicama 24. februara.

Ono što i dalje nije zvanično poznato, jeste ko će biti Stošićev protivnik, ali prema brojnim glasinama, za očekivati je da gledamo ponovni okršaj za titulu u teškoj kategoriji, između Stošića i Fila De Frajsa.

To bi bio njihov drugi okršaj, ujedno i prilika da se Darko revanšira za poraz u prvom meču, a kako je sam rekao nedavno, to bi bio jedini logičan sled okolnosti u nastavku njegove karijere.

Ipak, čeka se zvanična potvrda, a ostaje nam da vidimo da li će do pomenutog okršaja zaista doći, ili Martin Levandovski i organizacija KSW-a, imaju druge planove.

(Telegraf.rs)

Video: "Moraš da imaš karakter pobednika": Stošić za Telegraf posle nokauta najavio pohod na pojas

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA