≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najopasniji hrvatski kik-bokser stao uz Srbina posle incidenta u Zagrebu: "Našao bih ja svu šestoricu"

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Celokupna regionalna javnost u većini je stala na stranu srpskog borca, a među njima našao se i najopasniji hrvatski borac

  • 5
Antonio Plazibat Printscreen: TikTok/RilMMA

Balkanska MMA javnost i dalje bruji o incidentu tokom snimnja jednog podkasta u Zagrebu, kada je Hrvat, Đani Barbir usred snimanja sa još šest momaka napao Aleksandra "Džokera" Ilića.

Odmah nakon toga, celokupna regionalna javnost u većini je stala na stranu srpskog borca, a među njima našao se i najopasniji hrvatski kik-bokser, Antonio Plazibat, koji je imao zanimljiv komentar.

- Kad sam ono video, iskreno, iživcirao sam se, i poslao sam Iliću poruku jel su slučajno šta ovi njemu rekli. Ja sam ušao, on je još bio uživo, otvorio sam JutJub, video sam taj deo uživo, i video sam dole komentare. Odmah je bilo nekih komentara... Ili je "kju end ej" završio, tako je nešto bilo. I video sam taj deo, i stiskam odmah taj deo, i video sam to. Onda sam poslao Iliću poruku, jel slučajno ovaj ostao da ga čeka sa njih šestoro, jel taj neki problem... Normalno je rekao da nije ništa od toga... Ja sam se užasno živcirao zato... Mislim da bih ja vozio iz Beograda uveče, pa bih ja tražio njih šestoricu - rekao je Plazibat.

@rilmma #podcast #viral #foryou #rilmma ♬ original sound - RilMMA

Podsetimo, Barbir je šampion u FNC organizaciji, a nakon incidenta, mnogo se govorilo o potencijalnom meču na nekon od događaja hrvatske organizacije u regionu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    27. januar 2024 | 22:28

    Ispravka Plaza nije MMA borac vec kik bokser...inace...momku svaka cast u svakom smislu..

  • Dragan

    27. januar 2024 | 22:52

    I Joker je ispao faca, a ovaj momak je zaista stao na njegovu stranu. Svaka čast

  • Enzo

    28. januar 2024 | 07:55

    Bravo Antonio ! Ti si jako pravican covjek i dobra dusa ! Veliki pozdrav !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA