≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rade Opačić juriša ka tituli: Srbin prebio iskusnog Iranca za treću vezanu pobedu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Logičan sled okolnosti je da u narednom periodu Opačić dobije borbu za titulu

  • 0
Rade Opačić Ptintscreen: Youtube/ONE Championship

Najbolji srpski kik-bokser Rade Opačić savladao je Iraja Azizpura jednoglasnom sudijskom odlukom na događaju "One 165" u Japanu!

Pravi spektakl imali smo priliku da gledamo u "Ariake Areni", a Opačić je bez previše poteškoća došao do sedmog trijumfa u osmom nastupu u pomenutoj promociji.

Od samog početka, Rade je bio taj koji je kontrolisao dešavanja u ringu. Držao je distancu i pogađao smireno, dok je Iranac imao dosta problema da priđe Opačiću, s obzirom na to da je razlika u visini 12 centimetara na strani Srbina.

Sam ritam meča nije bio previše brz, ali je i pored toga viđeno nekoliko ozbiljnih razmena, u kojima je srpski borac u više navrata pogađao "metu".

Samim tim, i šteta na licu Azizpura je bila sve očiglednija, te se moglo naslutiti da će Opačić slaviti na kraju.

Odličnom tehničko-taktičkom borbom, Opačić je stigao do 19. pobede u karijeri, inače treće uzastopne u "One Championship-u".

Logičan sled okolnosti je da u narednom periodu Opačić dobije borbu za titulu, a ostaje nam da vidimo šta o tome misli sama promocija.

Opačićev meč možete videti u snimkiu ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA