Vreme čitanja: oko 1 min.

Bokserski šampion upucan dok je trčao: Napadači ispalili 20 metaka na njega, razlog je žena

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na svu sreću, nije životno ugrožen

  • 1
Andre Stocki Printskrin: Youtube/Taylor O’Higgins

Ruski bokser Andrej Stocki primljen je na intenzivnu negu posle noćnog trčanja u Čeljabinsku, nakon što je 26. januara u ponoć upucan!

Kako prenose ruski mediji, višestruki nacionalni amaterski šampion je trčao pored stadiona u pomenutom gradu kada se ispred njega zaustavio automobil i nekoliko ljudi je iz njega izašlo.

Između sportiste i nepoznatih osoba došlo je do verbalnog sukoba koji je prerastao u tuču, a kada su shvatili da ne mogu da ga savladaju pucali su u njega čak 20 puta. Napadači su nakon toga pobegli, dok je Stocki završio u bolnici sa prostrelnim ranama u predelu karlice, butina i nogu.

Lokalna policija tvrdi da je bosker poznavao napadača i da je sukob bio zbog žene. Tačnije, vlasnik oružja je prijatelj boksera koji je bio ljubomoran na njega zbog supruge. Navodno, Stocki je toko posete njihove kuće očijukao sa suprugom čoveka koji je pucao u njega, a koji ga je i tada izbacio iz doma.

Dobra stvar je ta što Stocki nije životno ugoržen.

- Ruski bokserski savez je svestan situacije koja se dogodila u Čeljabinsku. Organi reda istražuju sve okolnosti incidenta. U ovom trenutku, život Andreja Stockog nije u opasnosti, zadobio je lakše povrede noge. Nakon konsultacija sa lekarima, Stocki bi trebalo da ide na treninge kao deo reprezentacije Čeljabinske oblasti. Ruski bokserski savez drži situaciju pod kontrolom - stoji u saopštenju za javnost.

Stocki je šampion Rusije u boksu iz 2021. godine, a 2012. je osvojio pojas svetskog šampiona za mlade. U svojoj amaterskoj karijeri, imao je 53 borbe, od kojih je 40 pobedio. U njegovoj profesionalnoj karijeri ima četiri pobede i nijedan poraz. Prve tri borbe je dobio tehničkim nokautom u prvoj i drugoj rundi, a četvrtu borbu dobio je jednoglasnom odlukom u svoju korist.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA