≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragedija: Hladnokrvno ubijen MMA borac (20)! Tinejdžer pucao 8 puta u njega jer mu je vređao porodicu

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Strašna vest dolazi iz Rusije...

  • 1
pištolj, pucnjava, pucanje, ubistvo, policija uviđaj Foto: Shutterstock

Ogromna tragedija dogodila se u Mahačkali, u Dagestanu, koja je šokirala čitavu MMA zajednicu. Jedan od učenika čluvenog Habiba Nurmagomedova, Magomedrasul Mutaev ubijen je nakon što je u njega Madirhan Kadirkanov pucao čak osam puta nakon vređanja porodice.

Kako tvrde ruski mediji, sve se odigralo kada je Kadirkanov širio glasine o ocu Mutaeva da je prevarant, kada mu je ovaj uzvratio, ali, mlađi Madirhan se s tim nije mogao izboriti, te je uzeo pištolj i jednostavno je pucao u njega.

Nakon što je počinio ubistvo, Madirhan je pobegao, dok policija i dalje traga za njim.

Međutim, nije to sve u ruskim medijima, neki tvrde i da to nije pravi razlog ubistva, već da je Magomedrasul zapravo uvredio Madirhana, tačnije njegov ženski deo porodice, nakon čega ga je i pretugao.

Ali, ni to nije potvrđeno dok policija i dalje traga za počiniocem zločina, koji je poslednji put viđen 30 minuta nakon ubistva.

Ovo nije prvi put da neko puca na Mutaeva, čoveka koji iza sebe ima samo jednu profi borbu u MMA svetu, kada je odlukom sudija bio bolji od Elguna Jusibuva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA