Vreme čitanja: oko 1 min.

Ništa od prilike za Hrvata: Saudijci doneli odluku, evo šta će biti sa mečom Fjurija i Usika

Vreme čitanja: oko 1 min.

Popularni "Kralj Cigana" zadobio je jezivu posekotinu iznad desnog oka tokom sparinga, te je bio primoran da otkaže borbu

  • 0
Tajson Fjuri, Deontej Vajlder Foto: Tanjug/AP

Ljubitelji borilačkih sportova ostali su šokirani vešću da je borba veka, između Tajsona Fjurija i Oleksandra Usika otkazana.

Popularni "Kralj Cigana" zadobio je jezivu posekotinu iznad desnog oka tokom sparinga, te je bio primoran da otkaže borbu.

Pominjalo se da bi Usik ipak mogao da nastupi na događaju, a da bi kao zamena mogao da "uskoči" Hrvat, Filip Hrgović, međutim, kako stvari stoje, od toga neće biti ništa.

Ugledni bokserski novinar, Majkl Benson objavio je da je pokrovitelj događaja, Turki Alalšik, koji je inače i vlasnik FK Almerija, doneo odluku da čitav događaj bude otkazan.

Odluka je da će borba između Fjurija i Usika biti održana nekog drugog datuma u narednim mesecima, a svi koji su već kupili ulaznice za ovaj događaj, dobiće povrat novca.

Samim tim, ovakav rasplet situacije ne ide u korist Hrgoviću, koji će morati još da čeka na napad na svetsku titulu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA