≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvat povredio Fjurija i odložio meč veka, pa poručio: "Bio je to običan udarac, ne lakat!"

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne kaje se previše

  • 1
Agron Smakići Foto: ROBERTO PFEIL / AFP / Profimedia

Hrvatski teškaš Agron Smakići oglasio se povodom incidenta koji se dogodio prilikom sparinga sa Tajsonom Fjurijem, zbog kojeg je odložena dugo čekana borba sa Oleksandrom Usikom.

On je, kao što se može videti na snimku, naneo gadnu posekotinu "Kralju cigana" nakon čega je ovaj morao da ide na ušivanje i zaradio je čak 15 šavova. Sve to je uticalo na pomeranje duela koji je bio zakazan za 17. februara.

- Nažalost, izgleda kao loša vest jer sam otkazao najveću borbu, ali to nije bilo namerno. Tajson je izgledao dobro. Ne mogu reći da nije bio u formi kako ljudi pišu. U tom trenutku vukao mi je glavu prema dole, možda bi završila i na laktu. Bio je to običan udarac, a ne lakat kao što se pisalo u medijima - izjavio je Smakići, koji je prethodno rekao da mu nije žao.

- U četvrtak smo odradili kasnovečernji sparing, a u petak smo doručkovali u 11, a onda su rekli da idemo na sparing u 12. Bilo nam je prerano - nismo se odmorili. Bio sam umoran od prethodnog dana. Tajson je radio neke trikove. Voli reći ‘kobasice mala‘. On je takav tip. Ponekad bi plesao ili pevao u ringu. Imali smo puno takvih stvari na sparingu - rekao je Agron, istakavši da bi opet voleo da učestvuje u ovakvom kampu.

Novi datum borbe Fjurija i Usika je 18. maj.

(Telegraf.rs)

Video: Fjuri zajedno sa ženom slavi pobedu: "Kralj Cigana" u klubu đuskao do zore

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA