Džejk Pol ponudio Striklandu milion dolara za meč, a ovaj ga "oduvao" komentarom: "Ti si kancer, trol!"

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Velike reči!

Šon Strikland je privukao pažnju Džejk Pola svojim nedavnim sparingom, nakon čega mu je ovaj ponudio milion dolara da se bore u ringu.

Strikland je prethodno savladao strimovatelja 'Sneako', izazivajući pažnju Paula, međutim Strikland nije prihvatio Polov izazov, nazvavši ga "kancerom" i odbacivši njegovu ponudu za borbu.

Strikland je kritikovao Pola zbog borbi protiv bivših UFC boraca, nazivajući ga "profesionalnim trolom".

Pol, sa druge strane, želi da se bori protiv tradicionalnih boraca, poput Striklanda, ali se ovaj odbio suočiti s njim.

- Želim da zaključim ovo, želim da svi razumete fenomen koji je Džejk. Vi ste profesionalni trol, borite se sa penzionisanim malim MMA borcima jer ste trol, ali najgore u svemu je to što ste rak. Inspirišeš ljude da ne postignu ništa, da budu ništa. Inspirišeš ljude da budu trolovi jer si bio uspešan u tome. Džejk Pol, možda si bogat, ali nisi čovek, ti nusprodukt društva koje je palo. Vaši trolovi će se okupiti oko vas i biti inspirisani da budu poput vas, ali razumete jednu stvar, vi i vaša armija trolova mi niste jednaki. Uživajte u svom virtuelnom svetu sa razumevanjem da ste rak u ovoj zemlji. Novac nikada neće kupiti ti dostojanstvo. Uživajte! - izjavio je Strikland.

(Telegraf.rs)

Video: Brutalni Veličković "zadavio" Grka u finalu za 300.000 evra!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA