≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve je spremno za spektakl: Stošić i Erslan "oči u oči" sa rivalima, publika ih ispratila ovacijama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očekuje nas prava borilačka predstava

  • 0
KSW Epic Foto: Stefan Jocić

Ljubitelji borilačkih sportova u Evropi, u subotu će imati priliku da uživaju u novom spektaklu u režiji KSW-a, koji nosi ime "KSW Epic".

Događaj će biti održan u "Pre Zero Areni" u Gljivicama u Poljskoj, a u centru pažnje balkanske MMA javnosti biće svakako mečevi Darka Stošića, koji će se boriti protiv Brazilca, Mateusa Šefela, i Ivana Erslana, koji će ukrstiti rukavice sa Bogdanom Gnidkom iz Ukrajine.

Stošić i Šefel boruće se po starim "Prajdovim" pravilima, koja su dosta brutalnija od običnih, dok će meč Erslana i Ukrajinca zapravo biti jedini "obični" MMA meč.

Tip povodom, u tržnom centru "Forum" u Gljivicama, pred stotinama fanova MMA, održano je i zvanično "vaganje" pred sutrašnji događaj.

Stošić, kao i uvek, nije skidao kilažu, s obzirom na to da se bori u teškoj kategoriji, dok je Erslan prošao dosta zahtevne pripreme i skinuo nekoliko kila. Ono što takođe vredi pomenuti, jeste da su svi ostali borci uredno prošli vaganje, i nije bilo nikakvih problema sa te strane.

Pokazalo se i ovog puta da Stošić, ali i Erslan itekako imaju fanove i u ovom delu Evrope, s obzirom na to da ih je po izlasku na binu publika pozdravila gromoglasnim aplauzima i ovacijama.

Ostaje nam da vidimo kakvi će biti ishodu mečeva, ali nema sumnje da nas u subotu očekuje pravi spektakl.

(Telegraf.rs)

Video: One borbama u kavezu daju posebnu čar: Najlepše ring girls na KSW-u 87, nokautiraju izgledom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA