Vreme čitanja: oko 2 min.

Darko Stošić ekskluzivno za Telegraf pred "KSW Epic": "Ako neko od nas bude na podu..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tokom meča, po "Prajdovim" pravilima, biće dozvoljeni "soker kikovi", gaženje i udaranje kolenima u parteru

  • 0

Najbolji srpski teškaš, Darko Stošić, vratiće se u KSW-ov oktagon u subotu uveče u Gljivicama, gde će se boriti protiv Brazilca, Mateusa Šefela.

Ovaj meč će biti "rađen" po starim "Prajdovim" pravilima, koja su nešto brutalnija od običnih MMA pravila, a tim povodom, Stošić je u razgovoru ekskluzivno za Telegraf izneo očekivanja pred meč.

- Hvala što ste došli, pre svega. Ovo je veliki "ivent", i drago mi je što se borim na ovako velikom događaju. Protivnik je dobar, tako da biće odlična borba za sve ljubitelje MMA u Srbiji, tako i ovde naravno. Mislim da svi već iščekuju, i da su svi navikli na mene i na borbu koju ja pružam. Koliko vidim, svi su dobro odreagovali na ovaj meč, pogotovo na "Prajd" pravila po kojim ću raditi ovu borbu, a koja su malo brutalnija od običnih MMA pravila. Biće uzbudljiva i dobra borba sigurno. Potrudiću se da, kao i uvek, pružim dobar meč, i da to bude jedna prava, kvalitetna borba - počeo je Stošić.

Tokom meča, po "Prajdovim" pravilima, biće dozvoljeni "soker kikovi", gaženje i udaranje kolenima u parteru, što može biti  nezgodno...

- Može da bude veoma nezgodno. Ako je jedan od nas na podu, ili nokdaunu, odnosno dole, onda može da bude baš rizično i brutalnije, ali ako se borba bude odvijala u "stend-apu", ne menja se ništa, osim što nema laktova. Ipak, ako neko od nas bude na leđima, može da bude nezgodno. 

Potencijalnom pobedom, Srbin bi gotovo sigurno dobio priliku za novi "tajtl meč" sa Filom De Frajsom, koji bi mogao biti održan i u Beogradu.

- Sve je moguće. Prvo da prođe ovaj meč kako treba... Uvek to kažem, borba po borba, ali nije nemoguće. To može da se dogodi baš u Beogradu, i ako sve prođe kako treba, ići ću 100 odsto na njega - podvukao je Stošić.

Podsetimo, "KSW Epic" je na programu u subotu 24. februara u Gljivicama u Poljskoj, a sva dešavanja moći ćete da ispratite ekskluzivno na Telegraf Sportu.

(Telegraf.rs)

Video: One borbama u kavezu daju posebnu čar: Najlepše ring girls na KSW-u 87, nokautiraju izgledom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA