Vreme čitanja: oko 2 min.

"U mojoj glavi sam veliki favorit...": Ivan Erslan ekskluzivno za Telegraf otkrio očekivanja pred "KSW Epic"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Hrvatski borac je izuzetno motivisan

  • 0

Ljubitelji MMA sporta će ove subote imati priliku da uživaju u spektakularnom događaju povodom 20 godina postojanja KSW-a, a na njemu će biti i te kako zanimljivih mečeva.

Reč je o događaju "KSW Epic", u Gljivicama, a ovdašnjoj javnosti biće najzanimljiviji mečevi balkanskih boraca.

Jedan od njih je i Ivan Erslan, koji će ukrstiti rukavice sa Ukrajincem, Bogdanom Gnidkom, u okviru poluteške kategorije.

Tim povodom jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca, ekskluzivno za Telegraf otkrio je očekivanja od meča.

- Očekivanja su kao i uvek... Samo pobeda dolazi u obzir. Videćemo šta kaže druga strana. Stvarno sam se dobro spremio, i očekujem svoju sutrašnju dobru izvedbu - počeo je Erslan.

S ozirom da će pobednik ovog meča biti zamena na turniru za titulu u poluteškoj diviziji, moguće je da ovo bude savršeno veče za Erslana.

- Pa lakše je. Ne moram se prilagođavati... Nisam morao u treningu ništa menjati.  Moguće da ispadne i sjajno veče za mene, u slučaju da se neko povredi, a ako moja borba prođe dobro, moguće da napadnem titulu, tako da, stvarno ljudi trebaju pratiti, jer uzbudljiva noć nas čeka. 

Što se priprema tiče...

- Pripreme jako teške i jako dugačke. Sutrašnja borba će biti nagrada, i stvarno želim uživati u borbi i verujem da će tako i biti. Kila sam imao nešto više za skidanje, ali super sam se osećao, i profesionalno sam to odradio kao i uvek.

Deo priprema, odradio je i u Americi, sa velikim imenima svetske MMA scene.

- Stvarno sam video sve što se moglo videti. Trenirao sam sa najboljima, povratna informacija je bila odlična od svih njih, i sam ja to vidim, ne treba mi niko reći... Znam koje su moje sposobnosti, i sigurno u meč ulazim u svojoj glavi kao veliki favorit - podvukao je Erslan.

Podsetimo, na događaju će se boriti i naš Darko Stošić, a sva dešavanja iz Poljske, moći ćete da ispratite na Telegraf Sportu.

(Telegraf.rs)

Video: Martin Levandovski: Momci koji dođu u KSW više ne misle na UFC

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA