Vreme čitanja: oko 1 min.

Darko Stošić ekskluzivno za Telegraf posle brutalnog nokauta na KSW Epicu: Odlučio je da podeli prelepe vesti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sjajna pobeda našeg borca u poljskim Gljivicama

  • 2

Jedan od najboljih srpskih MMA boraca i ubedljivo najbolji teškaš, Darko Stošić ostvario je pobedu tehničkim nokautom u prvoj rundi protiv Mateusa Šefela iz Brazila na KSW Epicu u poljskim Gljivicama.

Naš borac bio je veliki favorit i pred sam okršaj, a u ekskluzivnoj izjavi za Telegraf posle meča rešio je da podeli i jako lepe vesti. Naime, uskoro će dobiti ćerkicu.

- Iskreno, naravno, prezadovoljan sam. Nisam znao da li će se završiti nokautom u prvoj, drugoj, trećoj rundi, da li ću uopšte pobediti nokautom... Bitno mi je kao i uvek da pobedim, ali evo već neko vreme pobeđujem spektakularno, zato su mi verovatno i ponudili novi ugovor u KSW-u. Kao što znaju, ostajem tu. Presrećan sam, završilo se odlično protiv borca koji je svetska klasa, donedavno je bio u finalu jedne od najvećih organizacija, PFL-u. Tako da nije moglo bolje da prođe po mene. Mislim da ću još više skočiti na svetskoj rang listi. Sad ću da odmorim, da proslavim rođenje svoje ćerke, jer žena treba da mi se porodi. Termin je u utorak, sutra se vraćam kući i to mi je najbitnija stvar - rekao je Stošić.

On se potom zahvalio našem portalu što je bio na licu mesta za KSW Epic.

- Hvala Telegrafu što je bio ovde da isprati događaj. 

(Telegraf.rs)

Video: Ekskluzivno! Erslan zaplakao pred kamerama Telegrafa posle epske pobede u Gljivicama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA