≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski reprezentativac Stefan Savić (23) ubijen u centru Beograda

E. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Velika tuga...

  • 6

Reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA, tragično je preminuo u nedelju 25. februara u jutarnjim satima.

Kako saznaje Telegraf, oko 1 sat posle ponoći Hitna pomoć je dovezla u Urgentni centar dva muškarca, 2001. i 1992. koji su zadobili u Dunavskoj ulici ubodne rane. Njih su napala dva NN lica, jedan je povredio obojicu. Muškarac 2001. je preminuo, dok su drugom konstatovane teške telesne povrede i lakše telesne povrede.

Muškarac koji je preminuo bio je Stefan Savić, reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA.

Ovu informaciju prenela je TV Arena sport i izrazila saučešće porodici i prijateljima:

- Arena Fight upućuje iskreno saučešće porodici, prijateljima i svim ljudima koji su voleli Stefana.

Stefan će zauvek ostati upamćen, ne samo kao šampion, već kao neko ko je dotakao srca svojom dobrotom i ostavio neizbrisiv trag - stoji u njihovoj objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Arena Fight TV (@arenafighttv)

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • qq

    25. februar 2024 | 12:05

    Ja lepo kazem da se donese zakon kod koga nadju noz bez pogovora 5godina zatvora ni dana skracenja pa da vidis dal ce da se bodu. Ovako izbodu coveka i dobiju mizerne kazne od godinu do dve nekad i uslov zato nam se i bodu drca na sve strane

  • RV

    25. februar 2024 | 12:28

    Beograd je postao džungla a ne metropola.

  • Djera

    25. februar 2024 | 12:59

    Ko bre ubija reprezentativca svoje zemlje? Ko su ti likovi? To nam napisite.U kamelonom sa njima.Ovaj grad mora biti onaj stari Beograd i iz njega treba da se pociste svi koji su ne otesani dosljaci i kriminalci.Usput i oni koji bi da vade kaldrmu sa njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA