≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gaziev poražen, Bigi Boj mu izbio štitnik iz usta, meč prekinut: Ovo su reakcije posle meča

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Povreda oka učinila je svoje...

  • 0
Šamil Gaziev Printscreen: Twitter/@CSTodayNews

Jaržinjo Rozenstruik još jednom je pobedio u glavnom UFC događaju u subotu kada je savldao Šamila Gazijeva i naneo mu prvi poraz u karijeri na UFC Fight Night 238.

Rozenstruik je ušao u borbu nakon što je doživeo poraz posle predaje Jailtonu Almeidi u svojm poslednjem meču. Sa druge strane, Gazijev je napravio svoj promotivni debi u decembru nakon što je ostvario brzu pobedu predajom na Dana White's Contender Series.

Sa nokaut pobedom u svom debiju, Gazijev je želeo da ostane neporažen. Ipak, nije uspeo u sovjoj nameri.

Ključni momenat meča dogodio se u četvrtoj rundi, Gazijev se polako približavao, ali mu je aktivnost usporila tokom borbe. Razmenjivali su udarce i Gazijev je pokušavao da spusti borbu na zemlju. "Biggie Boy" je odbranio pokušaj rušenja. Rozenstruik je slobodno kružio i izveo udarac nogom i pogodio "kombinaciju". Desna ruka Rozenstruika izbacila je zaštitnik iz usta Gazijeva.

Doktor pored ringa je pozvan da pregleda Gazijeva. Sudija je prekinuo borbu nakon što je Gazijev rekao da ne može da vidi iz jednog oka. Prekid je došao na kraju četvrte runde.

Ovo su reakcije navijača posle meča:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA