≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Umro "Kasapin" Vašon

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tuga...

  • 0

Pol "Mesar" Vašon, koji je bio ključna figura u legendarnoj rvačkoj dinastiji Vašon, preminuo je u 86. godini. 

Tokom svoje slavne karijere, Vašon je ostavio neizbrisiv trag u svetu rvanja, kako kao takmičar, tako i kao promoter. Razlog njegove smrti nije napomenut u ovom trenutku.

Rvanje je izgubilo Mesar Rvačka zajednica oplakivala je gubitak Vašona nakon što je novinar Pat Laprade objavio njegovu smrt 29. februara. Laprade, blizak prijatelj Vašona, s ljubavlju se setio njegovih doprinosa sportu i uputio saučešće njegovoj supruzi Di i porodici.

- Tužne vesti. Pol "Mesar" Vašon preminuo je sinoć u 86. godini. Bivši šampion tag tima AWA, promotor Grand Prix Wrestlinga i rvač u WWE-u, imao je sjajnu karijeru i postao je moj prijatelj tokom godina. Moje saučešće njegovoj supruzi Di i porodici - napisao je on.

Da podsetimo, Vašon je rođen 1937. godine, potiče iz rvačke loze koja je uključivala njegovu sestru Vivian Vašon i njegovu usvojenu ćerku Lunu Vašon. U saradnji sa svojim bratom, Morisom "Ludim psom" Vašonom, postigao je izuzetan uspeh u ringu i iza scene, posebno u njihovoj rodnoj Kanadi gde su promovisali Grand Prix Wrestling u Montrealu, Kvebeku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA