≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džošua pokazao veliko srce pobednika: Nokautirao Enganua pa mu poslao snažnu poruku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još jednom je pokazao koliko je velik sportista

  • 2
Entoni Džošua Foto: Printscreen/X

Fantastična borba viđena je u glavnom događaju večeri u Rijadu, gde su se susreli Entoni Džošua i Frensis Enganu, ali ono što se desilo posle borbe očaralo je sve ljubitelje ovog sporta.

Meč je počeo agresivnim napadima Enganua, ali to je bilo kratkog daha. Entoni Džošua je uzvratio i "pao" je nokdaun u prvoj rundi.

Nakon trećeg nezaustavljivog udarca Džošue u drugoj rundi, Enganu je pao i nakon odbrojavanja sudije nije uspeo da ustane.

Nakon reakcije doktora, Džošua je prišao protivniku i poslao mu snažnu poruku.

- To je ono što je. Kada sam video borbu između Frensisa i Tajsona Fjurija, shvatio sam da može da se bori. I želeo sam deo toga. On je inspiracija. On je veliki šampion i ovaj rezultat ne oduzima ništa od njegovih mogućnosti. Rekao sam mu da ne bi trebalo da napusti boks. On može dobro. Borio se sa dvojicom najboljih - rekao je Džošua.

Potom je dodao kako je moglo biti i drugačije.

- Ovo je stvar sa boksom. Dolazim li u svoj "prajm"? Ne znam, teško je u teškoj kategoriji. Da sam izgubio, svi bi mi rekli da sam završio. Ja to samo radim dok sam ovde i izvlačim maksimum. Za pet godina sve će to biti urađeno. Moj tim će oblikovati moju budućnost. Ovde sam samo da se borim. Vratiću se u svoj kavez i zaključaću se i vratiću se kada dođe vreme za borbu - zaključio je Džošua.

(Telegraf.rs)

Video: Ruski bokser sparinguje sa medvedom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    9. mart 2024 | 04:05

    Pa nije bio baš tako velikog srca i gospodstven kad ga je Usik prebio dva puta zaredom, nego je glumio mangupa i kmečao.

  • Josua

    9. mart 2024 | 02:21

    Kad je onako unistio klicka mora biti najbolji a to sa usikom se poklopilo nekako da izgubi stbarno je najjaci i najbolji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA