Vreme čitanja: oko 1 min.

Spektakl u Ljubljani: Najkontroverzniji borac u regionu "zaratio na krv i nož" sa Hrvatom, bije se i navijač

Vreme čitanja: oko 1 min.

Događaj pod imenom "FNC 15", okupiće ponovo atraktivna imena regionalnog, ali i evropskog MMA, a sve će biti održano u dvorani "Stožice" u Ljubljani

  • 1
Miran Fabjan Printscreen: Youtube/FNC

Ljubitelji borilačkih sportova u regionu sa nesrpljenjem iščekuju 30. mart i novi spektakl u režiji najveće MMA organizacije - FNC-a.

Događaj pod imenom "FNC 15", okupiće ponovo atraktivna imena regionalnog, ali i evropskog MMA, a sve će biti održano u dvorani "Stožice" u Ljubljani.

Borilački program će predvoditi "Slovenački Roki", Miran Fabjan, koji će se pred svojom publikom boriti protiv Hrvata, Marija Žgele.

Dosta prozivki i "teških" reči palo je između dvojice pomenutih boraca, i nema sumnje da ćemo u oktagonu gledati pravi "rat".

Fabjan je istakao da će "poslati Žgelu na spavanje", dok je Hrvat poručio da će "Slovencu trebati duboke čizme, jer ga duboka voda ćeka".

U još jednom zanimljivom meču, očekuje nas slovenačko-srpski duel, s obzirom na to da će rukavice ukrstiti i legenda regionalne scene, inače navijač Olimpije iz Ljubljane, Bojan "Želva" Kosednar i Aleksandar Janković.

Inače, ovo će biti revanš dvojice boraca, koji su se pre oko pola godine sreli u Puli, a tom prilikom Janković je slavio tehničkim nokautom, nakon što je "Želvi" pukao palac početkom druge runde.

Uz to, očekuje nas i borba za titulu u "perolakoj" kateogriji, u kojoj će aktuelni šampion, Džordan "Lord" Barton braniti pojas protiv Itaja "Farmera" Tratnera.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Fight Nation Championship (@fnc_mma)

Pored pomenutih mečeva, očekuje nas još nekoliko zaista odličnih borbi, poput meča legendarnog Ivice Truščeka i Marka Vardjana, a za očekivati je da hala bude puna do poslednjeg mesta, jer se karte prodaju veoma velikom brzinom.

Borbe na FNC-u 15 u Ljubljani

Miran Fabjan (Slovenija) - Mario Žgela (Hrvatska)

Džordan Barton (Engleska) - Itaj Tratner (Izrael)

Bojan Kosednar (Slovenija) - Aleksandar Janković (Srbija)

Ivica Trušček (Hrvatska) - Marko Vardjan (Slovenija)

Milenko Stamatović (Crna Gora) - Josip Matković (Hrvatska)

Jan Berus (Slovenija) - Jovan Kandić (Srbija)

Dino Suljkanović (Slovenija) - Demahmet Sinani (tzv. Kosovo)

Anže Vujčić (Slovenija) - Ibraim Mandev (Bugarska)

(Telegraf.rs)

Video: Brutalan nokaut Marka Bojkovića protiv Brazilca na FNC-u

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA