Vreme čitanja: oko 2 min.

Morao da otkaže borbu zbog povrede, pa pobesneo na protivnika: "Sediš za kompjuterom i postaneš Hulk..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vetori je doživeo povredu, a tim povodom, oglasio se i objasnio o čemu je reč

  • 0
Marvin Vetori Printskrin: Instagram

Predstojeći UFC fajt najt 240, koji će se održati 6. aprila, ostao je bez glavne borbe večeri, s obzirom da je Marvin Vetori morao da otkaže svoj meč protiv Brendana Alena.

Naime, Vetori je doživeo povredu, a tim povodom, oglasio se i objasnio o čemu je reč.

- Ljudi, želim vam reći iz prve ruke. Neću se boriti 6. aprila. Povredio sam se, a bila je to strašna nesreća. Ne mogu se povređen boriti, a ovo je prvi put da odustajem od ikakve borbe. Jako mi je žao zbog svih mojih fanova koji su se radovali ovoj borbi. Verujte mi, ja sam prvi koji je hteo taj meč, ali moramo ići dalje. Ništa se ne može učiniti i ostaje mi fokusirati se na oporavak kako bih se što brže i bolje oporavio. Vratiću se. Nikada u karijeri, čak ni tokom amaterske karijere nisam otkazao meč. Mogu vam potvrditi da ću se vratiti jači nego ikad - rekao je Vetori.

Iskoristio je to Alen, koji je sada preuzeo mesto petog izazivača srednje kategorije, te je izazvao bolje rangirane borce.

- Bio sam spreman na sve, a sada sam peti izazivač UFC-ove srednje kategorije. Ko se želi boriti od boraca iznad mene? - upitao je Alen.

Vetorija su očigledno, donekle i očekivano pogodile ovakve "prozivke" od strane Alena, te mu je ozbiljno zapretio.

- Više se nećeš moći sakriti. Znam da ću te videti, bilo u kavezu ili ne, negde ćemo se sresti. Dosta mi je tvojih s***a. Sediš pred kompjuterom i postaneš "Hulk", ali uživo si poput male curice, smeškaš se i pokušavaš biti pristojan. Ja sam tvoja velika prilika. Molićeš me za novu priliku. Ni najmanje me nije briga za borbu s tobom. Činim ti uslugu. Razbiću tvoju facu jer izgledaš smešno. To je to, vidimo se uskoro - rekao je Vetori.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Marvin Vettori (@marvinvettori)

Zaista je šteta što je ovaj meč otkazan, a ostaje nam da vidimo da li će neko uskočiti kao zamena za Vetorija, ili ćemo ovaj meč gledati u budućnosti.

(Telegraf.rs)

Video: Poznati UFC borac udarcem iz zezanja umalo slomio nogu Jutjuberu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA