Vreme čitanja: oko 1 min.

Nestvarna priča neporaženog borca: "Tukao sam se sa 300 ljudi na ulici i sve sam ih dobio"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"On bi srušio Frensisa Enganua i razbio ga"

  • 3
Anatoli Malihin Foto: ROUELLE UMALI / Xinhua News / Profimedia

Svaki borac u karijeru unosi i svoju životnu priču i svaka je drugačija, a Anatolij Malihin sa sobom nosi potpuno neverovatnu, onu za koju smatra da je uticala na savršenu karijeru i skor od 14 pobeda bez poraza.

U martu je u Kataru savladao Renijera de Ridera tehničkim nokautom u trećoj rundi, a razlozi koje navodi zašto je nepobediv su neverovatni.

- Ja sam najbolji od najboljih teškaša! Šta me izdvaja od ostalih? Moj tim, supruga, porodica i trener. Takođe, imam svoj slobodni stil. Bio sam ruski reprezentativac, a svi znamo koliko je ruska Škola rvanja jaka. Takođe, imam 300-0 u uličnim borbama. Borim se od malih nogu - rekao je Malihin.

Nedavno je dobio pohvale od glavnog čoveka "ONE" šampionata Čatri Sitiodtonga, koji je izjavio da je Malihin sposoban da nokautira Frensisa Enganua.

- Uopšte nema sumnje da je Anatolij najbolji teškaš na svetu, tačka! On bi srušio Frensisa Enganua i razbio ga. Anatolij je dobio sve svoje borbe prekidom. On ima moć nokautom da okonča borbe jednim udarcem i poseduje elitno rvanje - zaključio je prvi čovek prestižne organizacije.

(Telegraf.rs)

Video: Upoznajte Predraga Bogdanovića: Student prava koji je "zver" u oktagonu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vreme

    19. mart 2024 | 13:30

    Vreme je da piskis...

  • Marko

    19. mart 2024 | 11:25

    Mnogo ispod UFC nivoa. Sa ovim stilom borbe, da su mu ruke 90% vremena dole, i da je kardio na nižem nivou, ne bi mogao ni protiv osrednjih UFC boraca teške kategorije. Ovo bi Francis rešio u prvoj rundi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA