≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Čudovište iz Australije" konačno pokazalo lice: Otkrivena misterija čoveka o kome svi pričaju

D. U.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Tom Havilend razvio je kult misterioznog snagatora, a sada je objasnio i zbog čega gotovo nikad ne pokazuje svoje lice

  • 2
Tom Haviland Printskrin: Instagram.com/tom_haviland

Jedan od najmisterioznijih strongmena, koji je izuzetno popularan na društvenim mrežama, koji je poznat po tome što snimke objavljuje da se ne vidi lice, ili može samo da se nasluti, otkrio je kako izgleda njegov trening.

U pitanju je Tom Havilend, senzacija iz Australije koji je razvio kult misterioznog snagatora, kojeg na Instagramu prati skoro 800.000 ljudi, a čiji su pregledi milionski.

Havilend redovno objavljuje snimke sa svog imanja u Kvinslendu, gde diže tegove, ili improvizovane sprave napravljene od poljoprivrednih mašina koje deluju poprilično teško.

Sve to uglavnom radi okrenut leđima ili sa glavom spuštenom dole, da se lice ne vidi.

Ipak, na kraju je odlučio da pored mišića pokaže i svoje lice, a sada je otkrio i koja je tajna njegovog tela, treninga i izgleda.

Svoje treninge Havilend uglavnom obavlja u prirodi, na otvorenom, a privatnost čuva za sebe i ne želi mnogo da se javno eksponira. Verovatno zbog toga i ne objavljuje slike svog lica.

Ova grdosija visoka 203 cm, sa 157 kilograma čistih mišića, a za njega je čuveni MMA komentator Džo Rogan rekao da ima najčudnije telo ikada.

Da li ste čuli za Toma Havilenda. Tip je pravi čudak. On je čudovište koje živi u Australiji i radi ove lude vežbe, i nosi na primer karirane košulje i farmerke i ima najčudnije telo ikada - rekao je Rogan u jednom od najpopularnijih potkasta na svetu, čime je bacio svetla reflektora posebno na snagatora iz Australije.

On je u razgovori za Dejli Mejl otkrio detalje o detinjstvu, kako je zavoleo trening, ali i zbog čega uglavnom prekriva lice, a kako ono izgleda pogledajte u fotografiji na kraju galerije.

- Odrastao sam u malom gradu na obali Novog Južnog Velsa. Bio sam veoma aktivno dete i odrastao sam baveći se svim glavnim sportovima. Živeli smo jednostavno, što bi značilo da sam kao dete retko bio kući i veći deo dana provodio napolju, igrajući se i istražujući. Ovde je počela da se razvija moja ljubav prema fizičkoj snazi, jer nije nedostajalo balvana, kamehnja i drugih predmeta za podizanje i nošenje, što je bilo nešto ka čemu sam gravitirao u mladosti.

- Na mene su mnogo uticali Derek Bojer - 12 puta najjači čovek Australije i Tander iz TV emisije Australijski gladijatori. Dereka sam upoznao kao mlad i on me je odmah uzeo pod svoje, počeli smo da treniramo zajedno. Trenirali bismo satima, a onda bismo i pričali satima. To su bili neki od najboljih i najizazovnijih trenutaka u mom životu i bili su od neprocenjive vrednosti za moje znanje i razvoj.

Havilend je otkrio da je čuvanjem privatnog života na društvenim mrežama stvorio prizvuk nepotrebne misterije i da bi konačno hteo da objasni zašto retko pokazuje svoje lice.

- Više volim da se moja objava fokusira na trening, a ne na mene lično. Uključujem male delove svog ličnog života tu i tamo, ali ja sam privatna osoba i više volim da držim granice za društvene mreže i ne osećam da to oduzima ono što pokušavam da radim. Znam da mnogima to izgleda čudno i to mogu da razumem, ali meni to odgovara i za sada je to dobro funkcionisalo, tako da dok ne vidim razlog za promenu, nastaviću da radim na ovaj način. Takođe ne mogu da poreknem da sam dobio udarac od svih spekulacija šta mi se desilo sa licem.

- Na suncu podižem zarđale alate, kamenje i drvo tokom većeg dela treninga, tako da su pantalone i dugi rukavi praktični. Svoju obuku vidim kao produžetak svakog ručnog rada koji imam. Tako da se pridržavam stare izreke, treniraj kako igraš. Takođe mi se sviđa što je manji fokus na fizičkoj i kozmetičkoj strani, a više na performansama - zaključio je ovaj snagator iz Australije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Tom Haviland (@tom_haviland)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Tom Haviland (@tom_haviland)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Tom Haviland (@tom_haviland)

(Telegraf.rs)

Video: Upoznajte Predraga Bogdanovića: Student prava koji je "zver" u oktagonu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA