Vreme čitanja: oko 4 min.

Vaso Bakočević ekskluzivno za Telegraf: "Nokautiraću "Salaha", a ne bih da mi onaj lik smrska lobanju"

Vreme čitanja: oko 4 min.

Događaj pod imenom "BKFC 58", održava se u Sofiji, a u sunaslovnoj borbi večeri Vaso "Psiho" Bakočević boriće se protiv egipatskog borca Ramadana Numana

  • 4

Ljubitelji borilačkih sportova ovog petka imaće priliku da uživaju u novom spektaklu u režiji najjače svetske organizacije za boks golim šakama - BKFC.

Događaj pod imenom "BKFC 58", održava se u Sofiji, a u sunaslovnoj borbi večeri Vaso "Psiho" Bakočević boriće se protiv egipatskog borca Ramadana Numana.

Tim povodom, ekipa Telegrafa nalazi se u Sofiji, a "Psiho" je u razgovoru ekskluzivno za naš portal otkrio očekivanja od meča.

- Moje omiljeno iskreno, nije mi prvi put, znaš i sam. Tri meča, tri pobede, svi me zaj******u, kao "Vaso tri meča, tri pobede Bakočević". E od sutra će da me zaj******u "Vaso četiri meča, četiri pobede Bakočević". Nema šta, došao sam do najjače svetske organiozacije, u MMA nisam uspeo doći do UFC-a, došao sam do druge najjače, Belatora. U bare knuckle-u, posle tri i po, četiri godine, došao sam do najjače, pa ćemo da vidimo, sve je na meni - počeo je Bakočević.

Protivnika je uporedio sa zvezdom Liverpula...

- Realno, evo sad smo ti i ja pričali, faraon, piramide i Salah... Ja ne znam šta posle. Još kad sam sliku video, ona kosica, Muhamed Salah isti, ali j*** ga, trebao je da ostane da igra fudbal. Polako, videćemo sve. 

Dosta naporno je bilo skidanje kilaže...

- Sad nema problema, vraćam sve polako, sa tečnošću. Ne smem ništa mnogo da jedem, dok se ne vrate enzimi za varenje. Očekujem, 75 kila vaga, to jest, spao sam malo, nekih 600 grama, morao sam mu dati mali procenat. Ali, nema veze, imam bonus par hiljada za nokaut, tako da ću opet biti u plusu. Što se tiče inače toga, to je borba pre borbe. Skinuo sam sa 85-6, na 75, tako da najgore je prošlo. Sad da se to vrati, i očekujem ulazak u ring 83, 84 maksimum, srednja kategorija, a izvagan sam superlaka. Znaš i sam, svi to rade, ko se bori na ozbiljnom nivou, evo, primer ću ti dati jedan. Rakić, koji skida sa 110 na 93... Jednostavno, to se mora raditi. Inače, oni drugi imaju ozbiljnu prednost ako to ne radiš. 

Na istom događaju nastupa i nekadašnji rival "Psiha", Živko Stoimenov...

- Sad smo kul, majke mi. On radi, njemu je to debi u bare knuckle-u, pa sam malo pričao sa njim - počeo je Vaso, ali je onda na naše iznenađenje uskočio upravo Stoimenov.

- Ja sam tu, čuo sam svoje ime. Nisam do sada radio, ovo mi je debi. Moramo pobediti mečeve. Srećno "Psiho" - poručio je Stoimenov.

Nahvalio je Vaso Stoimenova, a potom progovorio o potencijalnom revanšu.

- Dobar momak. Sviđa mi se. Je** ga, ranije šta je bilo bilo je. Rešili smo, borili smo se u MMA, ja sam pobedio, idemo dalje. Vidim, Bugari bi i dalje da se bijemo. Malo je teži od mene, ja ga zaj******, uzeo je previše steroida. Nikad ne znaš. Ako ovo rešim, ako on reši, ako je lova dobra, što da ne. Iskreno, tukao sam se u teškoj kategoriji, tukao sam se, ono, sa bilo kim, ali opet, za bare knuckle želim da napravim pametne poteze, ne želim da pravim greške kao u MMA. Ovde želim da se držim svoje kategorije, ali borba je skinuti kile, pa ćemo videti. 

Što se očekivanja od borbe sa Numanom tiče...

- Pritisak. Ne znam jel si me gledao doi sada ova tri meča... Od početka, do kraja, pritisak, i pravljenje štete. Nokaut ako dođe, dobro je došao, em zbog bonusa, em zbog svega, zbog hajlajta i toga. Pričao sam sa organizatorima, pitaju me da li bih se borio u Americi, znaš kakvi su tamo iventovi. Ja rekoh, to mi je san, ali ajde da završimo prvo ovo. Očigledno im se sviđa i priča, i sve. Nije dovoljno samo da si dobar. Jer, ako si i dobar, i nokautiraš, još imaš i jezik, pun paket. Da prođe ovo, ja očekujem nokaut, ali neću ga juriti. Prvenstveno, da ne bih polomio šake. Gole su pesnice, moram biti oprezan, ali pritisak od početka do kraja. 

Dobio je "Psiho" nadimak "Majk Peri sa Balkana", po uzoru na najveću zvezdu promocije.

- Kad sam potpisao za BKFC, jedno milion pitanja "Hoćeš li se tući sa Majkom Perijem?" Svi njega prate, jer on je najveća zvezda. Ja kažem, nerealno je, em jer je teži 20 kilograma od mene, najveća je zvezda... To je sad kao da sam potpisao za UFC, i ja prozivam Konora... Znaš, polako... Ako se jedan dan to desi, može, ali za ozbiljnu lovu. Druge nema. Jer, iskreno ne bih da mi onaj lik smrska lobanju. Realan sam. Nije on ništa specijalno dobar tehnički, ali jednostavno je tvrd, velik je, može primiti batina i udara jako, i jednostvano, on je svima problem. On se bori sa Tijagom Alvesom 27. aprila u Majamiju, to će biti baš veliki ivent, tako da biće šou - podvukao je Bakočević.

Majkl Peri, Majkl Pejdž, Bare Knuckle Majk Peri; Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

(Telegraf.rs)

Video: Nekada "ratovali", a sada se gotive: "Psiho" pričao za Telegraf, Stoimenov uskočio i napravio šou

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pink panter

    22. mart 2024 | 18:47

    svaki put kada obecava batine izmlate ga kao malo dijete

  • Pukla mala ko lubenica

    22. mart 2024 | 17:04

    Jako regularan i ok tip.Ali mi se ne svidja to ,,unapred,, resavanje...karma bas ume da se poigra ...

  • MMA

    22. mart 2024 | 20:10

    Ovaj lik je zaista smesan, umislio je da zna da se bori a sustini jedan ulicar koji apsolutno ne zna nista o boriliackim vestinama. Da bi radio MMA, bar jednu vestinu moras dobro znati, ali on je operisan od svih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA