≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ekskluzivno! Vaso Bakočević za Telegraf posle pobede u Bugarskoj: "Morao sam da budem kao ajkula!"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bio je zadovoljan velikom pobedom

  • 1

Jedan od najpopularnijih regionalnih boraca, Vaso Bakočević, uspeo je večeras da odlukom sudija dobije egipatskog borca Ramadana Numana, na "BKFC 58" u Sofiji.

U ekskluzivnoj izjavi za Telegraf posle meča, Vaso je bio vrlo emotivan. Ističe da mu je drago što je dobio na bodove, jer mu je bio neophodan jedan takav meč.

- Evo više me neće "za***vati" Vaso "tri meča, tri pobede" Bakočević, sada mogu da me "za****vaju" Vaso "četiri meča, četiri pobede" Bakočević. Pobeda na bodove, u trećoj rundi sam ga bacio u težak nokdaun, ne znam ni sam kako se vratio sebi. Ja, kr***n, umesto kao ajkula kad namiriše krv da jurnem, ja ga pustim da se oporavi. Morao sam i ja do vazduha, jako je tvrd momak, dosta je manji od mene fizički, smešni su mu udarci, nije jako udarao. Milo mi je, hteo sam da se "pokrljam" sa nekim, da idem u pet rundi.

Sve je podsećalo na duel sa Kroatom Bariom.

- Tako je, pukla mu je usna na pola, mene malo šaka boli. Ja mogu da se bijem za mesec dana opet, ali neću. Nešto me malo zadnja loža boli, ali nije ništa strašno.

Kaže da je rival bio jako lukav, ali da su sudije videle sve "prevare" koje je Egipćanin pokušao da sprovede.

- Oporavio se i nije skidao. Ima malo bolji kardio od mene, ali u klinču mi nije mogao ništa. Lukav je bio, glumio je, žalio se sudiji da ga udaram iza leđa. Dobio sam većinskom odlukom sudija na kraju. Nešto je on pokušavao tu, kad me je promašio, ja sam ga sklanjao.

Malo je Egipćanin i provocirao, ali Vasa to nije video.

- Nisam registrovao. Bilo je malo čudno. Prvi put sam u okruglom ringu. Borio sam se i u džakovima u Poljskoj. Nekako je ovo bila kao "železna" zica, ne može da se čovek odbije. Uglavnom pobeda je pobeda, zasluženo sledi slavlje.

Šta sledi?

- Ide odmor, onda 1. jun, Beogradska arena, FNC, ber-nakl, s kim, videćemo.

Poslao je pozdrave Vaso čitaocima Telegrafa za kraj.

- Pozdrav za sve gledaoce i pratioce Telegrafa.

(Telegraf.rs)

Video: Brutalan nokaut na MMA spektaklu u Sofiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Subotica

    23. mart 2024 | 09:19

    Kako god neki mislili zanimljiv lik sa lakoćom ga pratiti kroz poraze i pobede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA