≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kao zver u kavezu, neviđeno u UFC-u: Debitant brutalno zario zube u protivnika i završio profi karijeru

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi su bili u šoku...

  • 3
Igor Severino Printscreen: Twitter/@espnmma

UFC karijera Igora Severina trajala je otprilike rundu i pošto je ove subotu na UFC Vegas 89 izgubio od Andre Lime diskvalifikacijom, i to, zbog ujedanja!

Ovaj debitant izazvao je pravi skandal u oktagonu pošto je tokom druge runde zario zube u Limu, koji je odmah počeo da viče i signalizirao sudiji Krisu Tognoniju da prekine borbu, što je on učinio posle nekoliko sekundi.

Borba je ubrzo prekinuta nakon što je Tognoni pregledao Liminu ruku i konsultovao se sa sudijama. Nekoliko sati kasnije, predsednik UFC-a Dana Vajt se oglasio i rekao Kevinu Ajiolu sa sajta keviniole.com da će UFC otpustiti Severina.

-  Najgore što možete uraditi je daugrizete protivnika. Sada, bićete otpušteni i propustićete najveću priliku u životu. Da ne spominjem, imaće prave probleme sa NSAC-om - rekao je on.

Sa druegstrane, pobednik meča, Lima je dodao:

- Uspeo sam da ga udarim jako, ali onda me ugrizao kada sam pokušavao da ga oborim. Nameravao sam da nastavim da mu nanosim štetu, da ga dodirujem i završim borbu, ali kao što ste videli, zato sam vikao. Ugrizao me je.

Poraz je prvi u profesionalnoj MMA karijeri Severina, i dolazi odmah nakon što je uspeo da se probije do UFC-a putem "Dana White-ovog Contender Series-a". Pre toga, sve njegove borbe su bile u rodnom Brazilu, poslednje sa Jungle Fight Championship-om.

(Telegraf.rs)

Video: Poznati UFC borac udarcem iz zezanja umalo slomio nogu Jutjuberu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kale

    24. mart 2024 | 09:02

    Zasto Tajson nije suspendovan posle ujeda Ivandera Holifilda? Odgrizao mu je deo uveta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA