Vreme čitanja: oko 1 min.

"Udaraću ga "čekićem" po glavi, to će biti pokušaj ubistva": "Slovenački Roki" zapretio Hrvatu pred FNC 15

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biće ovo veoma interesantan meč

  • 0
Miran Fabjan Printscreen: Youtube/Podcast Inkubator

Ljubitelji borilačkih sportova predstojećeg vikenda imaće priliku da uživaju u pravom spektaklu, koji će biti održan u subotu u dvorani "Stožice" u Ljubljani.

U glavnoj borbi "FNC-a 15" gledaćemo okršaj "slovenačkog Rokija", Mirana Fabjana i hrvatskog borca Marija Žgele.

Dosta "teških" reči palo je uoči ovog susreta, bilo je tu svakavih prozivki, a priču je dodatno "potpalio" Fabjan, gostujući u "Podkastu Inkubator".

Prvo je pokazao veliko poštovanje za protivnika, a onda mu i žestoko zapretio.

- Nije mu bilo lako u životu, posao u šumi verovatno je ubitačan. I danas (na suočavanju prim. aut.) kada sam mu rekao da živim za ovaj sport, on mi je odgovorio "nemamo svi te mogućnosti". Nisam ni ja imao mogućnosti, takođe sam prošao pakao da bih mogao trenirati. Do 16.30 radiš u radionici, u 17 počinje trening, treniraš do 20 i ideš kući, i tako svaki dan. No, da se vratim na Žgelu, vrlo gotivan lik, u tom momku se vidi da on nema zla u sebi, zaista nema zla u sebi, on je zabavljač i dobar lik - počeo je Fabjan, a onda ozbiljno zapretio:

- Kada bude video da ja ovo pričam o njemu, neka se ne zaludi...neka ne misli da ga neću ubiti zato što je gotivan lik. Ja ću mu "stompati" po glavi, udaraću ga "čekićem" po glavi, svašta ću mu napraviti. To će biti pokušaj ubistva. Svakom ko je platio kartu ja kažem da će to videti - u Stožice dolazite da bi videli pokušaj ubistva - poručio je "Roki".

Podsetimo, u Ljubljani nas očekuje ukupno 10 zaista zanimljivih mečeva, a ostaje nam da vidimo koji će biti ishod glavne borbe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA