≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Forgač za Telegraf govorio o meču Kroate i Džakića, pa otkrio kada gledamo Ilića i Barbira: "To zanima sve"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za događaj u Beogradu, već je najavljena borba Franciska Barija Kroate i povratnika Dušana Džakića, i nema sumnje da će baš taj meč izazvati ogromno interesovanje

  • 0
Dražen Forgač Foto: MN Press/N.Parausic

Ljubitelji borilačkih sportova u regionu imače priliku da ove subote uživaju u novom spektaklu u organizaciji FNC promocije.

Događaj pod imenom "FNC 15", održaće se u hali "Stožice" u Ljubljani, a fanovi će moći da gledaju zaista interesantan "fajt kard".

U glavnom meču večeri, slovenački "Roki", Miran Fabjan ukrstiće rukavice sa hrvatskim borcem, Mariom Žgelom, a kako je pre događaja palo dosta prozivki, nema sumnje da nas očekuje zanimljiv meč.

Upravo to je okršaj koji mnogi sa nestrpljenjem iščekuju, ali svakako ne i jedini. Za događaj u Beogradu, već je najavljena borba Franciska Barija Kroate i povratnika Dušana Džakića, i nema sumnje da će baš taj meč izazvati ogromno interesovanje.

O tome smo imali priliku da porazgovaramo sa prvim čovekom FNC-a, Draženom Forgačem, koji nam je otkrio kako je došlo do tog meča.

- Da, taj meč je potvrđen. Džakić me je odmah nakon borbe Kroate i Vase pitao da li može ući u kavez i izazvati Kroatu. Očito silno želi borbu protiv Kroate, kaže da ozbiljno trenira i svakako da ima svoje šanse. Ipak Kroata je u kontinuitetu u borilačkoj formi i tu vidim njegovu najveću prednost. Baš juče mu je stigao novi ugovor s KSW organizacijom i 06.04. nastupa na njihovom premijernom eventu u Parizu - počeo je Forgač.

Dražen Forgač Foto: Instagram/drazen_forgac_forgy

Veliki je broj onih koji sa velikim nestrpljenjem očekuju i potvrdu meča Aleksandra "Džokera" Ilića i Đanija Barbira, nakon njihovog sukoba tokom snimanja podkasta u Zagrebu.

- Naravno. To je meč koji zanima apsolutno sve. Njihov meč možemo očekivati krajem godine, ali opet zavisno o rezultatima do tada itd.

Uz to, dosta se pominjao i meč Kroate i Sava "Hitmena" Lazića.

- Taj se meč savršeno uklapa za event u zagrebačkoj Areni 23.11. i proslavu pete godišnjice FNC-a. Ako se dogodi, dogodiće se tamo - podvukao je Forgač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA