≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Majk Tajson šokirao sve izjavom pred duel sa jutjuberom: "Preplašen sam do smrti"

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije legendi svejedno uoči borbe

  • 3
Majk Tajson i Džejk Pol Foto: Kolaž - Tanjug/AP

Ostalo je oko tri i po meseca do velikog spektakla i borbe višestrukog šampiona u boksu Majka Tajsona i jutjubera Džejka Pola u Arlingtonu. Kako se događaj približava tako je i pažnja medija sve više usmerena na dešavanja u životima dva borca.

Još uvek 57-godišnja je u penziji već devetnaest godina, sa izuzetkom 2020. godine kada je odigrao nerešeno nakon osam rundi egzibicije sa Rojom Džonsom Džuniorom, ali će veliki povratak makar nakratko njegovim fanovima prirediti spektakl.

Pa ipak, u razgovoru za "FoksNjuz" on je istakao da se oseća nervozno.

 - Imam čudnu ličnost - mada ne mislim da je čudna. Šta god da me plaši, ja to radim. Tako je to. Plašio sam se borbe protiv Roja - istakao je Tajson i nastavio:

- Bio sam pretežak, bio sam i star, 54, 53 godine i rekao sam, 'Hajde da to uradimo.' Sve što me plaši, suočavam se s tim. Takva mi je ličnost. I trenutno sam prestravljen - priznao je Majk.

Dodao je da je preplašen do smrti, ali da ga izazovi uvek guraju i da kako se borba približava to manje oseća nervozu.

- Uvek sam verovao da me izazovi i nervoza uglavnom guraju ka uspehu. Da nemam ove osećaje, ne bih ulazio u ovu borbu. Moram da imam ove osećaje da bih se borio. Bez njih, nikada ne bih ušao u ring - zaključio je Tajson u razgovoru za "FoksNjuz".

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako Majk Tajson slavi Đokovićevo osvajanje Rolan Garosa: Njegova ćerka obožava Noleta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA